Frikjent

7.8 / 10
40 min
Misdaad, Drama, Mysterie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Frikjent

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Frikjent (Acquitted). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Frikjent (Acquitted)
William overleeft zijn zelfmoordpoging én ontkent de moordpoging op zijn eigen dochter. Maar Aksel is geobsedeerd om William te laten opsluiten in de gevangenis. Hij gaat tot het uiterste om gerechtigheid te brengen. Zal de waarheid dit keer wel aan het licht komen?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière
Acteurs: Tobias Santelmann, Lena Endre, Henrik Rafaelsen en Nicolai Cleve Broch
Taal: Noors
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 27,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het twee seizoen Frikjent (Acquitted):

Prijsvraag

Maak kans op het tweede seizoen van Frikjent (Acquitted). De makers van deze serie hebben ook een andere bekende serie gemaakt. Welke is dat?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Murderer
The Murderer
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00