Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 23

Weekoverzicht 23

Ook in de week van 7 tot en met 13 juni hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 23 van 2021.
Serienieuws

Afleveringen


Andrew Bernstein gaat afleveringen The Nevers regisseren


De nieuwe afleveringen van The Nevers, die volgend jaar zullen verschijnen, worden geregisseerd door Andrew Bernstein (The Outsider (2020)).

Meer bekend over derde seizoen The Umbrella Academy


Netflix heeft de namen van de afleveringen van het derde seizoen van The Umbrella Academy bekend gemaakt, tijdens het online Netflix Geeked event.

Speciale afleveringen van The Walking Dead bij AMC+


AMC+ gaat speciale afleveringen uitzenden, naar aanloop van het laatste seizoen van The Walking Dead. De afleveringen draaien om vier hoofdpersonages.

Casting Nieuws


Castingnieuws voor vierde seizoen The Sinner


De cast van het vierde seizoen van The Sinner is uitgebreid, met onder andere Cindy Cheung (The Flight Attendant) en David Huynh (Baby).

Vier nieuwe castleden voor Stranger Things


De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.

Datums


Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 23 (7 tot en met 13 juni)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

Cruel Summer binnenkort bij Amazon Prime Video


Cruel Summer, met Olivia Holt (Marvel's Cloak & Dagger) en Chiara Aurelia (Tell Me Your Secrets), zal begin augustus te bekijken zijn bij Amazon Prime Video.

Tweede seizoen Outer Banks eind juli in première


Netflix heeft de premièredatum van het tweede seizoen van de dramaserie Outer Banks belend gemaakt. Daarbij heeft de streamingservice ook de eerste beelden gedeeld.

Invasion in oktober in première bij Apple TV+


Apple TV+ heeft bekend gemaakt wanneer de Amerikaanse sciencefictionserie Invasion in première gaat, daarbij is ook een teaser gedeeld.

Negende seizoen Suits verschijnt volgende maand bij Netflix


Het negende, tevens allerlaatste, seizoen van de Amerikaanse juridische dramaserie Suits verschijnt volgende maand op Netflix.

Gecancelde Series


Zoey's Extraordinary Playlist gecanceld na het tweede seizoen


NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 22


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 31 mei tot en met 6 juni 2021 in Amerika.

Trailers


Trailer voor laatste seizoen Bosch


Amazon Prime Video heeft een trailer uitgebracht voor het zevende, tevens laatste seizoen van Bosch. Het seizoen gaat eind deze maand van start.

Vernieuwde Series


Die Hart


Kevin Hart mag nog even door met de actie komedie Die Hart. Nadat Quibi na een half jaar de handdoek in de ring gooide zag het er niet goed uit voor alle series en programma’s van de Quick Bite streamingdienst. Maar Roku heeft alle serie overgenomen en nu aangekondigd dat Die Hart een tweede seizoen zal gaan krijgen.

Hacks


Jean Smart komt terug met meer Las Vegas humor. Hacks is vernieuwd met een tweede seizoen door HBO Max. OP 10 juni zullen de laatste twee afleveringen van het eerste seizoen worden uitgezonden, maar voor de fans zijn dat niet de allerlaatste afleveringen. De verwachting is dat het tweede seizoen van Hacks volgend jaar van start gaat bij HBO Max.

Shadow and Bone vernieuwd met tweede seizoen


Netflix heeft de Amerikaanse fantasyserie Shadow and Bone vernieuwd met een tweede seizoen. De serie werd na de release snel populair.

Coroner vernieuwd met vierde seizoen


Er komt een vierde seizoen van Coroner. CBC heeft de Canadese misdaadserie namelijk nog voor de start van het derde seizoen vernieuwd.

Heartland vernieuwd met vijftiende seizoen en er is al een premièredatum


CBC heeft de Canadese dramaserie Heartland vernieuwd met een vijftiende seizoen. In oktober gaat het tiendelige nieuwe seizoen al van start.

Premièredatum voor tweede seizoen See en derde seizoen is aangekondigd


Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.

Algemeen nieuws

Nominaties en Prijzen


Winnaars BAFTA Television Awards 2021


Wie nam de meest begeerde prijzen van de Britse televisie mee naar huis dit jaar?

MijnSerie nieuws

Populairste series


Populairste series afgelopen week (23)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op de miniserie The Salisbury Poisonings


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie The Salisbury Poisonings. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op de miniserie Wir Kinder vom Bahnhof Zoo


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op Wir Kinder vom Bahnhof Zoo. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Le Bureau des Légendes; De serie Le Bureau des Légendes heeft inmiddels heel wat nominaties en prijzen in de wacht gesleept. Maar welke actrice werd in 2016 genomineerd voor de beste vrouwelijke acteur voor de L'Association des Critiques de Séries? was Sara Giraudeau. Weetje: In 2017 won de serie de L'Association des Critiques de Séries als beste serie dat jaar. Sara Giraudeau werd in 2019 ook genomineerd voor de Globes de Cristal Awards, France.

- Het antwoord op de prijsvraag van Lyckoviken; Lyckoviken speelt zich af in het plaatsje Hammarvick. Maar waar werd de serie Lyckoviken opgenomen? was Vänersborg. Weetje: Vänersborg is een stedelijk gebied in Västergötland en de centrale stad in de gemeente Vänersborg , de provincie Västra Götaland en het kantoor van de districtsrechtbank van Vänersborg.
Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van maand 2021 die in week 24 van start of in première zullen gaan.



-

Woensdag 16 juni


Hudson & Rex – Seizoen 1 (FOXNL)

-

Donderdag 17 juni


Atiye – Seizoen 3 (Netflix)
20.00 – Holey Moley – Seizoen 3 (ABC)
22.00 – The Hustler – Seizoen 2 (ABC)
Heksejakt (Witch Hunt) – Miniserie (NPO Plus)

-

Vrijdag 18 juni


22.15 – Voice (2017) – Seizoen 4 (OCN)
The Americans – Seizoen 1 – 6 (Disney+)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten