Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Le Bureau des Légendes
Le Bureau des Legendes (The Bureau) is gebaseerd op echte verhalen van voormalige spionnen en geïnspireerd door hedendaagse gebeurtenissen. De serie concentreert zich op het dagelijkse leven en de missies van agenten binnen het Franse directoraat-generaal van de Externe Veiligheid , de belangrijkste externe veiligheidsdienst. Het Bureau des Légendes, is verantwoordelijk voor het opleiden van geheim agenten (opererend onder des Legendes) op lange termijn missies in gebieden met Franse belangen. Vooral in Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Deze agenten leven al jaren onder een valse identiteit en hebben als missie het identificeren en rekruteren van goede inlichtingenbronnen. De serie gaat over inlichtingenofficier Guillaume Debailly, codenaam Malotru die terugkeert naar Parijs na zes jaar undercover te hebben gewerkt in Damascus. Hij gaat de uitdaging aan om opnieuw contact te maken met zijn dochter, ex-vrouw, collega's en zelfs zijn oude zelf. Maar zijn terugkeer naar het 'normale leven' blijkt moeilijk, zeker als hij ontdekt dat Nadia, die in Damascus zijn geliefde was, nu ook in Parijs is. Het eerste seizoen volgt zijn pogingen om volgens de regels te leven als spion en zijn zwakke relatie met Nadia.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Frans
Acteurs: Mathieu Kassovitz, Sara Giraudeau, Jean-Pierre Darroussin, Florence Loiret Caille en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Releasedatum: 22 juni 2021
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Le Bureau Des Legendes:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Le Bureau des Légendes is onderdeel van de Franse geheime dienst. In de serie afgekort als DGSE. Er zijn wereldwijd heleboel geheimen diensten, maar welke afkorting hoort niet in dit rijtje thuis als geheime dienst?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Le Bureau des Légendes