The Nevers

7.7 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Andrew Bernstein gaat afleveringen The Nevers regisseren

De nieuwe afleveringen van The Nevers, die volgend jaar zullen verschijnen, worden geregisseerd door Andrew Bernstein (The Outsider (2020)).

The Nevers draait om een bende Victoriaanse vrouwen met ongewone capaciteiten, de bende heeft een missie die de wereld zou kunnen veranderen. Inmiddels zijn er al zes afleveringen van het eerste seizoen verschenen. Volgend jaar zal het tweede deel van het eerste seizoen verschijnen, dat zullen weer zes afleveringen zijn. De tweede helft van het eerste seizoen is nu nog in de voorproductie, aankomende zomer zullen de opnames van deze afleveringen starten.

Andrew Bernstein (The Outsider (2020)) gaat nieuwe afleveringen van The Nevers regisseren, daarnaast dient hij als uitvoerend producent. Joss Whedon (Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.) verliet afgelopen november de serie, hij diende als showrunner, schrijver en regisseur. Philippa Goslett heeft zijn rol als showrunner overgenomen.


Andrew Bernstein
Vorige aflevering
True
True
01x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00
Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.
Gisteren, 14:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
dinsdag, 16:00