Zoey's Extraordinary Playlist

7.7 / 10
42 min
Muziek, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Zoey's Extraordinary Playlist gecanceld na het tweede seizoen

NBC heeft Zoey's Extraordinary Playlist niet vernieuwd met een derde seizoen. De serie wordt ook niet overgenomen door Peacock.

Er komt geen derde seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist. Althans niet bij NBC of Peacock, de streamingservice van het netwerk. De serie wordt wel aangeboden aan andere netwerken en streamingsdiensten, of de serie uiteindelijk wordt overgenomen ik dan ook nog niet bekend.

De finale aflvering van het tweede seizoen werd iets minder dan een maand geleden uitgezonden, dit blijkt nu dus ook de laatste aflevering van de gehele serie. De muzikale dramedyserie ging vorig jaar januari in première. Zoey's Extraordinary Playlist draait om een zeer slimme computer-codeerder, die ineens de meest innerlijke wensen en verlangens van de mensen om haar heen hoort via liedjes. Eerst vraagt ​​ze zich af of ze geestelijk gezond is, maar al snel beseft ze dat deze ongewenste vloek een ongelooflijk mooi cadeau kan zijn.

Vorige aflevering
Zoey's Extraordinary Goodbye
Zoey's Extraordinary Goodbye
02x13
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02