Heartland

8.5 / 10
44 min
Drama, Familie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Heartland vernieuwd met vijftiende seizoen en er is al een premièredatum

CBC heeft de Canadese dramaserie Heartland vernieuwd met een vijftiende seizoen. In oktober gaat het tiendelige nieuwe seizoen al van start.

De langstlopende Canadese dramaserie met script gaat voorlopig nog even door. Heartland is namelijk vernieuwd met een tiendelig vijftiende seizoen bij CBC. Het veertiende seizoen eindigde afgelopen maart bij CBC. Het nieuwe seizoen gaat 17 oktober in premiére bij het netwerk.

Heartland is al zo'n veertien jaar te bekijken op de Canadese televisie. De serie ging in 2007 in première en is gebaseerd op de bestsellers van Lauren Brooke. De serie speelt zich af op de paardenranch Heartland, waar mishandelde en verwaarloosde paarden worden genezen. Na de dood van haar moeder is het aan de vijftienjarige Amy om het familiebedrijf te redden. Amy is een paardenfluisteraar, net als haar moeder. Samen met haar zus Lou en haar opa Jack vecht ze om de droom van Heartland levend te houden.


Heartland
Vorige aflevering
Staying the Course
14x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02