Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Populairste series afgelopen week (23)

Populairste series afgelopen week (23)

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen. Dus daar gaan we.

Op nummer 1 staat Grey's Anatomy

Er hebben 606 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Grey's Anatomy. Momenteel wordt het zeventiende seizoen uitgezonden.


Op de tweede plek staat Lucifer

Er hebben 574 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Lucifer. Er is geen aflevering uitgezonden afgelopen week. De volgende aflevering is op 10 januari 2022.


De derde plek is voor The Blacklist

Er hebben 533 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Blacklist. Momenteel wordt het achtste seizoen uitgezonden.


Op plek vier staat The Handmaid's Tale

Er hebben 502 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van The Handmaid's Tale. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


En op de vijfde plek staat Station 19

Er hebben 413 leden aangegeven dat ze afleveringen hebben gezien van Station 19. Momenteel wordt het vierde seizoen uitgezonden.


Wist je dat je als je over een Premium account beschikt, je altijd deze informatie in kan zien. Ook is het mogelijk om per genre dit te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Natuurlijk kan je het eerst een maandje proberen. Gratis en je zit nergens aan vast!
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten