The Umbrella Academy

7.7 / 10
56 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
2x1 31 juli 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:56 min2019 - heden
Netwerk:Netflix
The Umbrella Academy is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 15 februari 2019.

Een disfunctioneel gezin van superhelden proberen samen het mysterie van hun vader's overlijden en de bedreiging van de apocalypse op te lossen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (3)

The Umbrella Academy - Seizoen 1

7

The Umbrella Academy - Seizoen 1

8.5

Nieuws (29)

Vanwege het weinige aanbod in augustus staat er in dit overzicht ook de series die in die maand zullen starten of in première gaan. Hou het nieuws en de weekoverzichten in de gaten voor meer datums in augustus.
maandag, 11:00
Bedenker Lauren Schmidt heeft zich uitgesproken over het tweede seizoen van The Witcher, er zullen nieuwe witchers verschijnen in het tweede seizoen.
ma 15 juni
2
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 11 juni
1

Populaire reacties (7)

8.5
01 mrt 2019
Ik hou van dit soort series. Einde was open maar geeft genoeg materiaal voor het volgende seizoen!
Ik heb genoten. Kom maar op met seizoen 2!
10
03 aug 2019
Fascinerende personages, plot voor de hand liggend maar desondanks genieten van een verhaal prachtig in beeld gebracht. Alleen al om de beelden uit het ouderlijk huis zou ik de serie eindeloos kunnen zien.

Vergelijkbare series

Doom Patrol
9 stemmen
Gotham
6 stemmen
Luke Cage
2 stemmen
American Gods
2 stemmen