The Umbrella Academy

7.8 / 10
56 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:56 min2019 - heden
Netwerk:Netflix
The Umbrella Academy is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 15 februari 2019.

Een disfunctioneel gezin van superhelden proberen samen het mysterie van hun vader's overlijden en de bedreiging van de apocalypse op te lossen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (3)

The Umbrella Academy - Seizoen 1

7

The Umbrella Academy - Seizoen 1

8.5

Nieuws (18)

The Witcher is een Amerikaanse fantasyserie van Netflix. De serie gaat in première op 20 december 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.
do 14 november
2
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor de langverwachte nieuwe Netflix Original-serie The Witcher.
vr 1 november
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14

Populaire reacties (7)

10
03 aug 2019
Fascinerende personages, plot voor de hand liggend maar desondanks genieten van een verhaal prachtig in beeld gebracht. Alleen al om de beelden uit het ouderlijk huis zou ik de serie eindeloos kunnen zien.
8
24 mrt 2019
Het is even wennen maar uiteindelijk blijkt het toch een goede serie te zijn. Aan te raden om te bingwatchen! Als er een 2e seizoen komt is dat prima maar stoppen ze ermee, dan is het mij ook best. Misschien over een paar maanden nog eens in de herhaling bekijken.

Vergelijkbare series

Doom Patrol
9 stemmen
Gotham
6 stemmen
Luke Cage
2 stemmen
American Gods
2 stemmen