Shadow and Bone

7.9 / 10
52 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
13
1
Bekijk stemmen

Shadow and Bone vernieuwd met tweede seizoen

Netflix heeft de Amerikaanse fantasyserie Shadow and Bone vernieuwd met een tweede seizoen. De serie werd na de release snel populair.

Het eerste seizoen ging eind april in première bij Netflix, volgens de streamingdienst keken 55 miljoen huishoudens naar het eerste seizoen. Netflix heeft nu een tweede seizoen aangekondigd van Shadow and Bone. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen verschijnt. Naar verwachting zal het nieuwe seizoen ook acht afleveringen bevatten.

Shadow and Bone is gebaseerd op de boeken Shadow and bone en Six of Crows van Leigh Bardugo. Shadow and bone speelt zich af in een wereld met eeuwigdurende duisternis en volgt Alina Starkov (Jessie Mei Li, Banged Up Abroad), een jonge soldaat. Alina ontdekt dat zij over een verborgen kracht beschikt die haar verdeelde land weer kan verenigen, maar ze wordt tegengewerkt door vijanden.

Vorige aflevering
No Mourners
No Mourners
01x08
Leuk?
13
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00
Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.
Gisteren, 14:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
dinsdag, 16:00