Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

7.5 / 10
52 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op Wir Kinder vom Bahnhof Zoo. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via mylum.tv.

Wir Kinder vom Bahnhof Zoo
Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo volgt zes tieners, die meedogenloos vechten voor hun dromen over geluk en vrijheid, en die daarbij al hun problemen met ouders, leraren en andere ouderwetse denkers achter zich laten. De serie is een visueel verbluffend coming of age epos, dat een provocerend, controversieel en indrukwekkend beeld schetst van de Berlijnse drugs- en clubscene.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Crime Series
Taal: Duits
Acteurs: Jana McKinnon, Nik Xhelilaj, Jeremias Meyer, Lena Urzendowsky, Tom Gronau, Lea Drinda en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenprijs: € 22,99
Releasedatum: 22 juni 2021
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van Wir Kinder vom Bahnhof Zoo:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Wir Kinder vom Bahnhof Zoo is gebaseerd op de bestseller uit 1978 en film uit 1981. In de film bezoekt Christiane een concert van David Bowie. Welk nummer is te horen tijdens deze scène?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Dawn
Dawn
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Hagazar
17 jun 2021 14:56 -
Kreeg vandaag een super leuk bericht dat ik de prijs gewonnen heb. Zal jullie laten weten hoe de serie is, nadat ik hem gekeken heb.
Reageer

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02