Cruel Summer

6.7 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Cruel Summer binnenkort bij Amazon Prime Video

Cruel Summer, met Olivia Holt (Marvel's Cloak & Dagger) en Chiara Aurelia (Tell Me Your Secrets), zal begin augustus te bekijken zijn bij Amazon Prime Video.

Cruel Summer is afkomstig van Jessica Biel en Michelle Purple (The Sinner) en ging afgelopen 20 april in première bij Freeform. Binnenkort is de serie ook te bekijken bij Amazon Prime Video. Op vrijdag 6 augustus zal de tiendelige serie verschijnen bij de streamingservice.

Cruel Summer speelt zich af tijdens drie zomers in de jaren '90. Wanneer een mooie en populaire tiener wordt vermist transformeert een ogenschijnlijk rustig meisje zich van een lief en onhandig buitenbeentje tot het meest populaire meisje in de stad. Bekijk hieronder de trailer.Onder andere Olivia Holt (Marvel's Cloak & Dagger), Chiara Aurelia (Tell Me Your Secrets), Michael Landes (Silent Witness) en Froy Gutierrez (Light As A Feather) vervullen een rol in Cruel Summer. Tia Napolitano (Grey's Anatomy) dient als showrunner van de dramaserie.
Vorige aflevering
Hostile Witness
Hostile Witness
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02