Outer Banks

7.9 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Drama
Netwerk:Netflix
Outer Banks is een Amerikaanse dramaserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 15 april 2020.

Tiener John B en zijn drie beste vrienden gaan op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Outer Banks - Eerste aflevering

5.5

Nieuws (3)

In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli
De Amerikaanse dramaserie Outer Banks is door Netflix vernieuwd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen verscheen eerder dit jaar.
zo 26 juli
Vele series zijn uitgesteld of verschoven vanwege de Corona-crisis, wij hebben dit en meer nieuws uit de week van 6 tot en met 12 april voor je op een rij gezet.
13 apr 2020

Populaire reacties (3)

8
11 mei 2020
Wat een heerlijke meeslepende serie, dichter bij de 9 dan de 8/10 en omdat elke aflevering beter leek te worden. Dit omdat de personages steeds meer in hun rol groeiden. Mooie beelden, toffe soundtrack en een ideale guilty pleasure reeks :-)
8
17 mei 2020
goede serie maar eindigt met alleen vragen, dus beter pas gaan kijken wanneer tweede seizoen klaar is.
Eindelijk een serie waar geen mobiel te zien is :-)

Vergelijkbare series