The Umbrella Academy

7.8 / 10
56 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over derde seizoen The Umbrella Academy

Netflix heeft de namen van de afleveringen van het derde seizoen van The Umbrella Academy bekend gemaakt, tijdens het online Netflix Geeked event.

De titels van de afleveringen van het derde seizoen van The Umbrella Academy werden om de beurt aangekondigd op het Twitter account van Netflix. De titel van de eerste aflevering is; Meet the Family. Daarna volgen op chronologische volgorde: World’s Biggest Ball of Twine, Pocket Full of Lightning, Kugelblitz, Kindest Cut, Marigold, Auf Wiedersehen, Wedding at the End of the World, Six Bells. Het seizoen wordt afgesloten met een aflevering genaamd Oblivion.

The Umbrella Academy werd afgelopen november vernieuwd met een derde seizoen. Ondertussen zijn er ook al een aantal nieuwe castleden toegevoegd aan de cast. De serie draait om een disfunctioneel gezin van superhelden, die het mysterie van hun vader's overlijden en de bedreiging van de apocalypse probeert op te lossen.
Vorige aflevering
The End of Something
The End of Something
02x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02