Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vier nieuwe castleden voor Stranger Things

De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.

Naast dat Netflix kort geleden een teaser uitbracht, waarin de kijker een klein voorproefje kreeg voor het vierde seizoen, zijn er nog niet veel exacte details bekend over de verhaallijn. Netflix heeft nu wel bekend gemaakt dat Amybeth McNulty (Anne with an E), Myles Truitt (Queen Sugar), Regina Ting Chen (Queen of the South) en Grace Van Dien (Greenhouse Academy) in het vierde seizoen van Stranger Things zullen verschijnen.

McNulty speelt Vickie, een coole, bandnerd die de aandacht trekt van een van de hoofdrolspelers. Truitt is t zien in de rol van Patrick, een basketbalster van Hawkins waarvan het leven uit de hand loopt na een schokkende gebeurtenissen. Chen vervult de rol van mevrouw Kelly, een populaire leerkracht die veel om haar studenten geeft. Van Dien speelt de rol van Chrissy, het populairste meisje op school en hoofd van de cheerleaders op Hawkins' High. Onder haar schijnbaar perfecte oppervlak schuilt een duister geheim.


Amybeth McNulty
Vorige aflevering
Chapter Nine: The Piggyback
Chapter Nine: The Piggyback
04x09
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Stranger Things