Stranger Things

8.3 / 10
52 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vier nieuwe castleden voor Stranger Things

De cast van Stranger Things is uitgebreid met vier nieuwe castleden voor het vierde seizoen. Onder andere Amybeth McNulty (Anne with an E) voegt zich bij de cast.

Naast dat Netflix kort geleden een teaser uitbracht, waarin de kijker een klein voorproefje kreeg voor het vierde seizoen, zijn er nog niet veel exacte details bekend over de verhaallijn. Netflix heeft nu wel bekend gemaakt dat Amybeth McNulty (Anne with an E), Myles Truitt (Queen Sugar), Regina Ting Chen (Queen of the South) en Grace Van Dien (Greenhouse Academy) in het vierde seizoen van Stranger Things zullen verschijnen.

McNulty speelt Vickie, een coole, bandnerd die de aandacht trekt van een van de hoofdrolspelers. Truitt is t zien in de rol van Patrick, een basketbalster van Hawkins waarvan het leven uit de hand loopt na een schokkende gebeurtenissen. Chen vervult de rol van mevrouw Kelly, een populaire leerkracht die veel om haar studenten geeft. Van Dien speelt de rol van Chrissy, het populairste meisje op school en hoofd van de cheerleaders op Hawkins' High. Onder haar schijnbaar perfecte oppervlak schuilt een duister geheim.


Amybeth McNulty
Vorige aflevering
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
Chapter Eight: The Battle of Starcourt
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02