Heksejakt

8.1 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkTV2 (NO)
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Thriller
Netwerk:TV2 (NO)
Heksejakt (Witch Hunt) is een Noorse thrillerserie van de zender TV2 (NO). De serie ging in première op 9 januari 2020.

Ida Waage is een dynamische vrouw, werkzaam als CFO (financieel directeur) bij een prestigieus advocatenkantoor. Op een dag ziet ze een verdachte factuur en vindt deze snel terug in een witwasoperatie gekoppeld aan de grootste klant van het bedrijf, Peer Eggen. Ze waarschuwt haar directie, maar tot haar schrik keren ze zich tegen haar en proberen haar in diskrediet te brengen met een reeks van valse beschuldigingen. Met haar baan en geloofwaardigheid in gevaar, blijft Ida gerechtigheid zoeken en waarschuwt de politie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar Faemke
8
3 aug 2021
De serie kwam wat langzaam op gang, maar ging steeds meer boeien. Intrigerend, spannend en wat kunnen mensen toch in en in slecht zijn. Het einde vond ik wel wat tegenvallen, maar wellicht een opening voor een vervolg.

Vergelijkbare series

Twin
3 stemmen
Livstid
3 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
Dexter
1 stem
Heksejakt