Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor tweede seizoen See en derde seizoen is aangekondigd

Apple TV+ heeft de premièredatum voor het tweede seizoen van See bekend gemaakt. Daarnaast hebben ze de sciencefictionserie vernieuwd met een derde seizoen.

Het tweede seizoen van See gaat 27 augustus van start bij Apple TV+. Bij de bekendmaking heeft Apple ook een teaser uitgebracht, waarin een aantal nieuwe acteurs te zien zijn. Dave Bautista (Room 104) voegt zich bij de cast als Edo Voss, de broer van Baba Voss (Jason Momoa (Frontier (2016)). Daarnaast zijn Eden Epstein (Sweetbitter), Tom Mison (Watchmen (2019)), Hoon Lee, Warrior (2019)), Olivia Cheng (Warrior (2019)), David Hewlett (Clarice) en Tamara Tunie (Law & Order: Special Victims Unit) te zien in de teaser. Eerder werd al bekend dat Adrian Paul (Highlander) zal verschijnen in het tweede seizoen.

Het tweede seizoen moet nog van start gaan, maar dat heeft Apple TV+ er niet van weerhouden om de serie vast te vernieuwen. Er komt dus ook nog een derde seizoen van de sciencefictionserie. De serie speelt zich af in de toekomst, waar de mens blind is geworden en de maatschappij opnieuw moet opbouwen zonder zijn belangrijkste zintuig. Alles verandert wanneer er een tweeling geboren wordt die niet blind zijn.

Video on youtube
Vorige aflevering
I See You
I See You
03x08
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Estherrr
12 jun 2021 11:28 -
De 27ste van welke maand?
Reageer
avatar_Mandy1966
12 jun 2021 11:46
Het is aangepast.
Reageer
avatar_BlackBiker
12 jun 2021 14:23 -
Fijn nieuws! Interessante serie.
Het is wel zo dat ik het eerste seizoen eerst nog een keer moet kijken, in elk geval de laatste aflevering. Want die is in december 2019 uitgezonden. Het hiaat tussen seizoen 1 en 2 zal wel door Covid zijn veroorzaakt maar een opfris kijkbeurt is zeker nodig.

Overigens ken ik Tom Mison vooral van Sleepy Hollow en David Hewlett van Stargate Atlantis. Maar het zijn beiden interessante toevoegingen aan de cast, net als Dave Bautista.
En ook ben ik benieuwd naar Sylvia Hoeks. Die deed het in het eerste seizoen erg goed vond ik. We gaan het zien!
Reageer
avatar_Dutchfrank
12 jun 2021 20:14 -
Ja leuk, eindelijk het 2e seizoen. En met Hoon Lee, een fijne acteur waar ik van kan genieten.
Reageer
See