Coroner

7.6 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Coroner vernieuwd met vierde seizoen

Er komt een vierde seizoen van Coroner. CBC heeft de Canadese misdaadserie namelijk nog voor de start van het derde seizoen vernieuwd.

Het vierde seizoen wordt begin 2022 verwacht in première te gaan bij CBC. Er zijn voor het vierde seizoen twaalf afleveringen besteld. De vernieuwing komt nog voor de start van het derde seizoen, die 19 augustus in première gaat.

Coroner draait om Jenny Cooper (Serinda Swan, Breakout Kings), een voormalige ER-arts die nu verdachte sterfgevallen onderzoekt als nieuw aangestelde patholoog-anatoom. Jenny heeft een tienerzoon en is onlangs weduwe geworden. Ze is gedreven door een intens verlangen naar de waarheid.

Vorige aflevering
Christmas Day
Christmas Day
03x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00
Eén van de hoofdrolspelers verlaat na acht seizoenen de cast van The Blacklist, de serie werd begin dit jaar vernieuwd met een negende seizoen.
Gisteren, 14:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Terwijl we langzaam naar de eerste dag van de zomer kruipen heeft The CW al de plannen voor de herfst vrijgegeven.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van Why Women Kill zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Videoland.
dinsdag, 16:00