Bosch

8.1 / 10
46 min
Detective
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Trailer voor laatste seizoen Bosch

Amazon Prime Video heeft een trailer uitgebracht voor het zevende, tevens laatste seizoen van Bosch. Het seizoen gaat eind deze maand van start.

Er zullen nog acht afleveringen verschijnen tot Bosch tot een einde komt. De serie ging in 2015 in première en vorig jaar werd het allerlaatste seizoen aangekondigd. Dat seizoen gaat 25 juni van start bij Amazon Prime Video, alle afleveringen zullen tegelijkertijd verschijnen. De streamingservice heeft nu een trailer uitgebracht, zodat de fans zich vast kunnen voorbereiden op het allerlaatste seizoen.

Bosch draait om LAPD-rechercheur Harry Bosch (Titus Welliver, Sons of Anarchy).Terwijl Bosch een moordenaar opspoort wiens ware gezicht hem zal choqueren, zal hij pijnlijke keuze moeten maken tussen gerechtigheid en wraak.Ondanks dat er een einde komt aan Bosch zullen Welliver, Mimi Rogers (Two and a Half Men) en Madison Lintz (The Walking Dead) nog wel terugkeren in hun rollen. Er is spin-off aangekondigd, die te zien zal zijn bij IMDb TV.
Vorige aflevering
Some Measure of Justice
Some Measure of Justice
06x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02