Outer Banks

7.9 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Outer Banks eind juli in première

Netflix heeft de premièredatum van het tweede seizoen van de dramaserie Outer Banks belend gemaakt. Daarbij heeft de streamingservice ook de eerste beelden gedeeld.

Outer Banks verscheen vorig jaar april en werd een aantal maanden later vernieuwd met een tweede seizoen. Iets meer dan een jaar na de vernieuwing zal het nieuwe seizoen verschijnen. Netflix heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van Outer Banks gaat 30 juli in première bij Netflix. Bekijk hieronder de teaser waarmee Netflix het nieuws bekend maakte.De serie draait om tiener John B (Chase Stokes, Daytime Divas), samen met zijn drie beste vrienden gaat hij op zoek naar een legendarische schat. Door de schat zal hij meer duidelijkheid krijgen over de verdwijning van zijn vader. De serie speelt zich af op Outer Banks, North Carolina, een plek die verdeeld is tussen arm en rijk.
Vorige aflevering
The Coastal Venture
The Coastal Venture
02x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Gisteren, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
zondag, 11:00
4
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
zondag, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00