Hudson & Rex

7.7 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/32afleveringen/2019 - heden
NetwerkCity
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:City
Hudson & Rex is een Canadese misdaadserie van de zender City. De serie ging in première op 25 maart 2019.

Charlie Hudson (John Reardon), een recherche bij Major Crimes voor het St. John’s Police Department, werkt samen met een ongewone partner - Rex, een voormalige K9-Duitse herder, wiens verhoogde zintuigen Charlie helpen bij het op spoor zijn van zijn verdachten. Samen onderzoeken ze raadselachtige misdaden, van een ontvoering tot een moord op kunstdiefstal die diep in de wereld van de high society loopt. Met Charlie's behendige recherchewerk en Rex's scherpe hondachtige zintuigen is dit misdaadbestrijdende paar niet te stoppen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 19

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Hudson & Rex.

Nieuws (3)

Vanwege het weinige aanbod in augustus staat er in dit overzicht ook de series die in die maand zullen starten of in première gaan. Hou het nieuws en de weekoverzichten in de gaten voor meer datums in augustus.
maandag, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
16 sep 2019
September zit propvol nieuwe series en series die weer van start gaan. Familie Kruys, Elite, Titans (2018), Mr. Mercedes, The Ranch, Empire, This Is Us en de Chicago-franchise staan allemaal in het schema.
30 aug 2019
2

Vergelijkbare series

Inspector Rex
5 stemmen
NCIS
2 stemmen
Arrow
2 stemmen
Justified
1 stem