Coroner

7.4 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
2seizoenen/16afleveringen/2019 - heden
NetwerkCBC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2019 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:CBC
Coroner is een Canadese misdaadserie van de zender CBC. De serie ging in première op 7 januari 2019.

De serie volgt Jenny Cooper, een voormalige ER-arts en nu als nieuw aangestelde patholoog-anatoom die verdachte sterfgevallen onderzoekt. Last van angstig zijn en onlangs weduwe met een tienerzoon, is Jenny een actie-vrouw gedreven door een intens verlangen naar de waarheid.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Coroner.

Nieuws (6)

Vanwege het weinige aanbod in augustus staat er in dit overzicht ook de series die in die maand zullen starten of in première gaan. Hou het nieuws en de weekoverzichten in de gaten voor meer datums in augustus.
ma 29 juni
Naarmate de weken vorderen merk je dat er steeds minder nieuws binnenkomt. Maar het nieuws wat er is geweest in de week van 1 tot en met 7 juni hebben we weer voor je verzameld in het weekoverzicht.
ma 8 juni
De Canadese misdaadserie Coroner van de zender CBC is vernieuwd met een derde seizoen. The CW gaat de eerste twee seizoenen uitzenden.
di 2 juni

Vergelijkbare series

The Coroner
4 stemmen
Dexter
2 stemmen
Friends
2 stemmen
The Rookie
2 stemmen