The Sinner

7.9 / 10
44 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
4seizoenen/32afleveringen/2017 - 2021 
NetwerkUSA Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20172021 (Beëindigd)
Genres:Anthologie
Netwerk:USA Network
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première op 2 augustus 2017.

Detective Harry Ambrose onderzoekt moordzaken die gepleegd worden door ogenschijnlijk doodnormale mensen. Hij probeert erachter te komen waarom ze tot deze daad zijn gekomen. Dan blijkt dat er veel meer aan de hand is, dan het in eerste instantie doet aanzien. Hoewel hij een kei in zijn vak is, worstelt hij ondertussen om zijn eigen leven op de rit te krijgen.
Serie van het Jaar3x in de prijzen bij de MijnSerie van het jaar verkiezing
2e plaats in Beste mini serie van 2020
2e plaats in Beste mini serie van 2017
3e plaats in Beste nieuwe serie van 2017
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 8
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 8
Seizoen 4

Populaire reacties (20)

avatar HereIsTom
8
24 feb 2018
Wij vonden het een mooie serie die je vanaf het begin tot eind geboeid houd.
De afloop is juist zeer verrassend!
avatar anonymous
-
29 maa 2020
The Sinner is een Amerikaanse misdaadserie die wordt uitgezonden door USA Original Network. Er zijn tot nu toe 3 seizoenen uitgebracht die ieder bestaan uit 8 afleveringen van 45 minuten. Ieder seizoen heeft een eigen verhaal zodat je steeds kijkt naar andere acteurs en actrices met uitzondering van de hoofdpersoon, detective Harry Ambrose. De naam The Sinner is afgeleid van de Engelse vertaling van de titel van het boek Die Sünderin van de Duitse misdaadauteur Petra Hammesfahr. De Duitse boeken waarop de serie is gebaseerd maken het een beetje on-Amerikaans serie. In het eerste seizoen speelde Jessica Biel de hoofdrol terwijl ze nu verantwoordelijk is voor de productie.
Hoewel er af en toe heftige scenes in voorkomen ligt de kracht van de serie vooral in de psychologische diepgang en de intelligente constructie van het plot. Dit vraagt veel van de acteurs. Bill Pullman speelt de rol van Harry Ambrose en hij doet dat met verve. Ambrose is een heel goede politieman en heeft een paar persoonlijke problemen die hem als karakter erg interessant maken. In seizoen 2 speelt de toen 14 jarige Elisha Henig een prachtige rol en hetzelfde kan gezegd worden van de actrice Carrie Coon.
The Sinner is een goede misdaadserie met intrigerende verhalen, mooi gefilmd en omlijst met eveneens mooie muziek.

Vergelijkbare series

True Detective
15 stemmen
Ozark
10 stemmen
The Fall
6 stemmen
The Alienist
6 stemmen
Breaking Bad
5 stemmen
The Sinner