The Sinner

7.9 / 10
44 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/24afleveringen/2017 - heden
NetwerkUSA Network
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:44 min2017 - heden
Genres:Anthologie
Netwerk:USA Network
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première op 2 augustus 2017.

The Sinner is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Hammesfahr.

In het eerste seizoen gaat rechercheur Harry Ambrose op onderzoek uit, nadat de jonge Cora Tannetti een man dodelijk verwond tijdens een dag op het strand.

In het tweede seizoen gaat rechercheur Ambrose terug naar zijn geboortestad nadat een dertienjarige jongen heeft bekend een stel te hebben vergiftigd.

In het derde seizoen onderzoekt Ambrose een dodelijk auto-ongeluk in New York. Al gauw brengt dit een veel grotere en verontrustende zaak aan het licht.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 8

Recensies (5)

The Sinner - Seizoen 3

7

The Sinner - Seizoen 2

8.5

Nieuws (71)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 31 augustus
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vr 10 juli
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vr 3 juli

Populaire reacties (13)

7.7
10 nov 2018
Ik vind seizoen 2 beter dan het eerste. Meerdere verhaallijnen. Meer spanning. Ik merk dat ik bij dit seizoen snel verder wil kijken hoe het verhaal zich ontwikkelt. Dat had ik bij het eerste seizoen iets minder. Ik kijk dit in een weekend weg. Heerlijk. Een 7 voor seizoen 1 maar een 8 voor seizoen 2.
8
24 feb 2018
Wij vonden het een mooie serie die je vanaf het begin tot eind geboeid houd.
De afloop is juist zeer verrassend!

Vergelijkbare series

True Detective
11 stemmen
Ozark
7 stemmen
The Alienist
4 stemmen
Seven Seconds
4 stemmen
Prison Break
3 stemmen
Breaking Bad
3 stemmen