The Sinner

7.9 / 10
44 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor vierde seizoen The Sinner

De cast van het vierde seizoen van The Sinner is uitgebreid, met onder andere Cindy Cheung (The Flight Attendant) en David Huynh (Baby).

Cindy Cheung (The Flight Attendant), Ronin Wong (The Man in the High Castle) en Neal Huff (Mare of Easttown) voegen zich bij de cast van The Sinner voor het aankomende vierde seizoen. Ze zullen te zien zijn in reguliere rollen. David Huynh (Baby) heeft zich ook bij de cast gevoegd, hij verschijnt in een terugkerende rol. Eerder dit jaar werd Alice Kremelberg (Orange Is the New Black) al toegevoegd aan de cast.

Cheung vervult de rol van Stephanie Lam, die er alles aan zal doen om haar zoon die verwikkeld raakt in een lokaal mysterie te beschermen. Samen met haar man Mike Lam, gespeeld door Wong, runt Stephanie een lokaal restaurant op het eiland Hanover. Huynh speelt CJ Lam, de zoon van Mike en Stephanie. Huff verschijnt in de rol van Sean Muldoon, een plichtsgetrouwe kreeftenman met een gevoelige ziel die werkt voor het familiebedrijf.


Cindy Cheung
Vorige aflevering
Part VIII
Part VIII
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02