Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 48

Weekoverzicht 48

De podcast, start- en premièredatums van december, series toevoegen; dit en veel meer nieuws in het weekoverzicht van 25 november tot en met 1 december.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie-leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

MijnSerie Podcast


MijnSerie.nl heeft ook een maandelijkse podcast! Mandy en Peter bespreken een tv serie, praten je bij over het laatste serienieuws en houden je op de hoogte wat de meest populaire series zijn op MijnSerie.nl

Datums Series


Borgen


Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013. De serie zal binnenkort verschijnen bij NPO Start Plus.

Cordon


Cordon is een Belgische dramaserie van de zender VTM. In 2014 verscheen het eerste seizoen en in 2016 volgde een tweede seizoen. De serie zal te zien zijn bij Videoland.

December


Welke series starten wanneer in december 2019 en welk seizoen begint dan bij welk netwerk, kabelzender of streamingdienst? We hebben het netjes op een rijtje gezet.

Midsomer Murders


Midsomer Murders is een Britse detectiveserie van de zender ITV. Het eenentwintigste seizoen van de populaire serie gaat op 1 december van start in Groot Brittannië.

The New Pope


The New Pope heet John Paul III, hij volgt Pius XIII op die we zagen in The Young Pope. HBO heeft eindelijk een premièredatum gegeven voor de negendelige nieuwe serie.

Poldark


Het allerlaatste seizoen van Poldark kwam op 26 augustus aan een eind. Nu zal het vijfde seizoen in december bij NPO 1 extra en bij NPO Start Plus te zien zijn.

Sex Education


Sex Education is een Amerikaanse dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2019. Binnenkort verschijnt het tweede seizoen.

Shetland


Shetland is een Britse misdaadserie van de zender BBC One. De serie ging in première in maart 2013. Eerder dit jaar is het vijfde seizoen verschenen. Dat seizoen is binnenkort te zien bij NPO Start Plus en NPO 1 extra.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders:


- week 48 (25 november - 1 december )
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle series die in Nederland en België uitkomen deze week.

Nieuwe Series


Overzicht nieuwe series december


In december 2019 komen er veel nieuwe series uit. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet, bekijk de gehele lijst van december.

Sky Rojo


De maker van La Casa de Papel werkt opnieuw aan een serie voor Netflix. Sky Rojo wordt het nieuwe wapenfeit van de Spaanse regisseur Alex Pina in samenwerking met Esther Martínez Lobato.

Gecancelde Series


Anne with an E


Anne with an E is een Canadese familieserie van CBC en Netflix. De serie ging in première in maart 2017. Het derde seizoen komt in januari 2020 beschikbaar.

Strange Angel


CBS All Access heeft besloten om geen derde seizoen te gaan maken van de historische dramaserie Strange Angel. Na slechts twee seizoenen met in totaal zeventien afleveringen is het gedaan met de Rupert Friend-serie.

Casting Nieuws


Marvel’s Helstrom


Hulu en Marvel Entertainment werken aan de superheldenserie Marvel's Helstrom, die volgend jaar zal verschijnen. Er is castingnieuws.

Tell Me a Story (2018)


Tell Me a Story (2018) is een Amerikaanse thrillerserie van de zender CBS All Access. De serie ging in première in oktober 2018 en op 5 december 2019 gaat het tweede seizoen van start. Er is castingnieuws.

The Walking Dead: World Beyond


Actrice Julia Ormond heeft een rol in AMC's nieuwe horrorserie The Walking Dead: World Beyond, die in het voorjaar van 2020 zal debuteren.

Netwerken, Omroepen en Streamingdiensten


Streamingdiensten


Er is een onderzoek gedaan naar de belangstelling voor steamingdiensten in Nederland.

MijnSerie nieuws


Column


- De gevolgen van series: woordeloos
Een politiek getinte serie met zowel belachelijke en degoutante kanten als humoristische en gelukzalige momenten. Begin er maar eens aan.

Kijkcijfers: Week 47


Ook deze week een overzicht van de best bekeken series van de week van 18 tot en met 24 november in Amerika.

Populairste series


Op vrijdag bekijkt MijnSerie wat nou de populairste series waren op MijnSerie van die week.

Prijsvragen


- Maak tot 3 december kans op het eerste seizoen van Before We Die.

- Maak tot 4 december kans op het tweede seizoen van Killing Eve.

- Maak tot 4 december kans op het tweede seizoen van Star Trek: Discovery.

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Recensies


Ook deze week heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series. Klik hier om de recensies te lezen en kom erachter of je nog een serie kan toevoegen aan of verwijderen van je kijklijst.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Wist je Dat?


De Luizenmoeder


Het tweede seizoen van de populaire serie De Luizenmoeder vanaf 10 december beschikbaar is op dvd.

Peaky Blinders


Het zesde seizoen van Peaky Blinders even op zich laat wachten.

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten