Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Nieuwe beelden van The Walking Dead: World Beyond

Actrice Julia Ormond heeft een rol in AMC's nieuwe horrorserie The Walking Dead: World Beyond, die in het voorjaar van 2020 zal debuteren.

Het nieuws over de casting van Ormond werd zondag onthuld in een trailer. In het derde deel van het steeds groeiende The Walking Dead-universum zien we Julia Ormond als een personage genaamd Elizabeth. Zij wordt beschreven als 'de charismatische leider van een grote, verfijnde en sterke kracht'. Julia Ormond is bekend van talrijke speelfilms.

8625 Julia
Julia Ormond

Het synopsis van de nieuwe horrorserie The Walking Dead: World Beyond is als volgt: 'Het derde deel van de franchise zal twee jonge vrouwelijke hoofdrolspelers in beeld brengen en zich richten op de eerste generatie die volwassen wordt in de apocalyps zoals we die kennen. Sommigen zullen helden worden. Sommigen zullen schurken worden. Uiteindelijk zullen ze allemaal voor altijd worden veranderd. Volwassen en gecementeerd in hun identiteit, zowel goede als slechte.'

De serie The Walking Dead: World Beyond heeft de volgende castleden: Aliyah Royale als Iris, Alexa Mansour als Hope, Annet Mahendru als Huck, Nicolas Cantu als Elton, Hal Cumpston als Silas, en Nico Tortorella als Felix.

De serie wordt geproduceerd en gedistribueerd door AMC Studios en gaat in première op AMC in het voorjaar van 2020. Het filmen begon afgelopen zomer in Virginia voor de eerste tien afleveringen van de horrorserie.

Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3