Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Nieuwe beelden van The Walking Dead: World Beyond

Nieuwe beelden van The Walking Dead: World Beyond

Actrice Julia Ormond heeft een rol in AMC's nieuwe horrorserie The Walking Dead: World Beyond, die in het voorjaar van 2020 zal debuteren.
Het nieuws over de casting van Ormond werd zondag onthuld in een trailer. In het derde deel van het steeds groeiende The Walking Dead-universum zien we Julia Ormond als een personage genaamd Elizabeth. Zij wordt beschreven als 'de charismatische leider van een grote, verfijnde en sterke kracht'. Julia Ormond is bekend van talrijke speelfilms.

8625 Julia
Julia Ormond

Het synopsis van de nieuwe horrorserie The Walking Dead: World Beyond is als volgt: 'Het derde deel van de franchise zal twee jonge vrouwelijke hoofdrolspelers in beeld brengen en zich richten op de eerste generatie die volwassen wordt in de apocalyps zoals we die kennen. Sommigen zullen helden worden. Sommigen zullen schurken worden. Uiteindelijk zullen ze allemaal voor altijd worden veranderd. Volwassen en gecementeerd in hun identiteit, zowel goede als slechte.'

De serie The Walking Dead: World Beyond heeft de volgende castleden: Aliyah Royale als Iris, Alexa Mansour als Hope, Annet Mahendru als Huck, Nicolas Cantu als Elton, Hal Cumpston als Silas, en Nico Tortorella als Felix.

De serie wordt geproduceerd en gedistribueerd door AMC Studios en gaat in première op AMC in het voorjaar van 2020. Het filmen begon afgelopen zomer in Virginia voor de eerste tien afleveringen van de horrorserie.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten