Sex Education

8,0 / 10
51 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/16afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:51 min2019 - heden
Genres:Dramedy
Netwerk:Netflix
Sex Education is een Britse dramedy van Netflix. De serie ging in première op 11 januari 2019.

Otis Thompson, een sociaal onhandige maagd op de middelbare school woont samen met zijn moeder, die sekstherapeut is. Hij werkt samen met de snedig slimme "bad-girl" Maeve om een ​​kliniek op te zetten om met de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen om te gaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 3
0 / 0

Recensies (4)

Sex Education - Seizoen 2

8

Sex Education - Seizoen 1

8

Nieuws (35)

Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
zaterdag, 14:00
1
Alle elf seizoenen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie The X Files zijn vanaf begin juli te bekijken bij Amazon Prime Video.
ma 29 juni
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
do 4 juni

Populaire reacties (9)

9
28 jan 2019
Een trage starter, deze serie, en heel even dacht ik te jong, te flauw, maar nee, hoor! Na drie afleveringen ben je helemaal mee met de personages, de humor, de warmte en het grote hart ervan. Een aanrader voor zij die ook van 'Atypical' hielden.
9
05 feb 2019
Waarom staat bij deze serie vermeld dat hij Amerikaans is? Hij is 100% Brits!

Vergelijkbare series