Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in december 2019

Deze maand onder andere V-Wars, The L Word: Generation Q, The Witcher en Baantjer het Begin. Bekijk hieronder de lijst met nieuwe series die in december in première gaan.

I Spy (NL)

Te zien vanaf: Maandag 2 december bij AVROTROS.
Het verhaal: In het programma I Spy (NL) stappen drie voormalige Nederlandse inlichtingenofficieren uit hun schaduw en gaan ze hun kennis en ervaring overdragen aan een vijftiental mannen en vrouwen. Zij moeten worden opgeleid tot spion. Wie heeft de moed en de capaciteiten om de schaduw in te stappen?
Genre: Spelprogramma

The Moodys (US)

Te zien vanaf: Woensdag 4 december bij FOX.
Het verhaal: The Moodys (US) draait om de familie Moody, bestaande uit Sean Sr., zijn vrouw, hun drie volwassen kinderen en een gevarieerde mix van uitgebreide familieleden die samenkomen voor de vakantie, met elk zijn eigen eigen excentriciteiten en complicaties. Gebaseerd op een Australische serie.
De cast: Denis Leary, Elizabeth Perkins, Jay Baruchel, Francois Arnaud en María Gabriela de Faria.
Genre: Komedie


Foodie Love

Te zien vanaf: 4 december 2019 bij HBO.
Het verhaal: Een paar fijnproevers ontwikkelen in Foodie Love een relatie na een ontmoeting op een mobiele app.
De cast: Laia Costa, Guillermo Pfening en Natalia de Molina
Genre: Dramedy


V-Wars

Te zien vanaf: Dondedag 5 december bij Netflix.
Het verhaal: Dr. Luther Swann ziet in V-Wars zijn beste vriend veranderen in een vampier. Als meer mensen geïnfecteerd raken met het 'vampiervirus', ontketent zich een epidemie en een oorlog tussen de wezens en de mens.
De cast: Ian Somerhalder, Adrian Holmes, Kyle Breitkopf, Jacky Lai en Peter Outerbridge.
Genre: Horror


Truth Be Told (2019)

Te zien vanaf: Vrijdag 6 december bij Apple TV+.
Het verhaal: Een meedogenloze onderzoeksjournalist probeert in Truth Be Told (2019) de waarheid achter een decennia oud twijfelachtig moordvonnis bloot te leggen via haar nieuwe podcast.
De cast: Michael Beach, Octavia Spencer, Lizzy Caplan, Aaron Paul en Elizabeth Perkins.
Genre: Misdaad


Reprisal

Te zien vanaf: Vrijdag 6 december bij Hulu.
Het verhaal: Een vrouw neemt in Reprisal wraak op de bende die haar probeerde te vermoorden.
De cast: Abigail Spencer, David Dastmalchiam en Rhys Wakefield.
Genre: Thriller


The Confession Killer

Te zien vanaf: Vrijdag 6 december bij Netflix.
Het verhaal: The Confession Killer; Henry Lee Lucas is een seriemoordenaar die veroordeeld werd voor het vermoorden van drie mensen, waaronder zijn eigen moeder. Vervolgens bekent Lucas nog eens 600 moorden. De politie van Texas kon een hoop zaken sluiten, en Lucas werd ter dood veroordeeld. Echter, de seriemoordenaar loog over de meeste moorden. Waar iedereen uitging van 600 slachtoffers, bleek al snel dat niets in de wereld van Lucas is wat het lijkt. Journalisten en rechercheurs vonden steeds meer foutjes, discrepanties en onmogelijkheden in de claims en verhalen van de veroordeelde. Maar waarom zou Lucas zo liegen over dergelijke misdrijven? En hoe kan het dat iedereen er blind intrapte?
Genre: Documentaire


The L Word: Generation Q

Te zien vanaf: Zondag 8 december bij Showtime.
Het verhaal: In The L Word: Generation Q, een vervolg van The L-Word, hervatten Beals, Moennig en Hailey hun oorspronkelijke rollen naast een nieuwe generatie van diverse, zelfbewuste LGBTQIA-personages die liefde, liefdesverdriet, seks, tegenslagen en succes ervaren in L.A.
De cast: Katherine Moening, Jennifer Beals en Leisha Hailey.
Genre: Drama


Work in Progress

Te zien vanaf: Zondag 8 december bij Showtime.
Het verhaal: Abby is in Work in Progress een 45-jarige, zelf geïdentificeerde dikke, rare lesbienne waarvan het ongeluk en de wanhoop haar onverwacht naar een levendige transformerende relatie leiden. Chicago improv steunpilaar Abby McEnany speelt de hoofdrol in deze unieke menselijke komedieserie.
De cast: Abby McEnany, Theo Germaine, Karin Anglin, Celeste Pechous en Julia Sweeney.
Genre: Komedie


La faille

Te zien vanaf: Donderdag 12 december bij Club Illico.
Het verhaal: Fermont: Een afgelegen mijn-kolonie in de eindeloze bevroren hel in het verre noorden van Canada. Het lichaam van een jonge exotische danser wordt gevonden en de politie van Quebec City stuurt één van hun beste, meest ervaren detectives om te onderzoeken. Céline is altijd in voor een uitdaging. Samenwerken in de massieve structuur die de kolonie is - de inwoners noemen La faille (De Muur) - stelt haar voor een aantal uitdagingen die haar onderzoeksinspanningen te boven gaan.
De cast: Isabel Richer, Alexandre Landry en Maripier Morin.
Genre: Misdaad

Sticks and Stones

Te zien vanaf: Maandag 16 december bij ITV.
Het verhaal: Na in Sticks and Stones een pitch-meeting verprutst te hebben, is middelmanager Thomas Benso vastbesloten de klant terug te winnen, maar voelt zich ondermijnd door zijn team. Is er iemand die echt op hem uit is? En kan Bartlett dezelfde paranoïde intensiteit creëren van pesten op de werkplek als hij deed met een verraad thuis?
De cast: Ken Nwosu, Ben Miller, Sean Sagar, Susannah Fielding, Gwilym Lee en Phoebe Nicholls.
Genre: Miniserie

A Christmas Carol (2019)

Te zien vanaf: Donderdag 19 december bij BBC One.
Het verhaal: Ebenezer Scrooge, een bittere oude man, veracht in A Christmas Carol (2019) kerstmis. In de loop van kerstavond wordt hij bezocht door drie geesten om hem zijn verleden, heden en toekomst te laten zien.
De cast: Guy Pearce, Andy Serkis, Jason Flemyng, Stephen Graham en Charlotte Riley.
Genre: Fantasy


The Witcher

Te zien vanaf: Vrijdag 20 december bij Netflix.
Het verhaal: Gebaseerd op de best verkochte fantasy boeken-reeks The Witcher. Het is een legendarisch verhaal over het lot en familie. Geralt van Rivia, een eenzame monsterjager, worstelt om zijn plek te vinden in een wereld waar mensen dikwijls bewijzen zich te gedragen als verdorven beesten. Maar wanneer het noodlot hem in de richting van een machtige tovenares en een jonge prinses met een gevaarlijk geheim duwt, moeten de drie leren samen te navigeren door de toenemende onstabiliteit van het continent.
De cast: Henry Cavill, Anya Chalotra en Freya Allan.
Genre: Fantasy


Dare Me

Te zien vanaf: Zondag 29 december bij USA Network.
Het verhaal: De vriendschap in Dare Me tussen twee beste vrienden wordt uitgedaagd, wanneer hun jonge leven voor altijd wordt veranderd terwijl een schokkende misdaad hun rustige Midwestern roestige gordelstad onthutst.
De cast: Willa Fitzgerald, Herizen Guardiola, Marlo Kelly, Rob Heaps en Zach Roerig.
Genre: Mysterie


Baantjer het Begin

Te zien vanaf: Maandag 30 december bij Videoland/RTL 4).
Het verhaal: Amsterdam, 1980. Het is de tijd van grote maatschappelijke verandering. Te midden van de krakersrellen en demonstraties begint de idealistische jonge rechercheur Jurre de Cock in Baantjer het Begin op bureau Warmoesstraat. Zijn partner, de rasechte Amsterdammer Tonnie Montijn, maakt hem wegwijs in de stad. Het duo stuit gaandeweg op een criminele samenzwering, die onderdeel blijkt van een groter plan. Dan krijgt De Cock een nieuwe partner toegewezen: Andy Ruiter, overgeplaatst vanuit de Bijlmer. Ondertussen wordt Amsterdam overspoeld door zware wapens en is de politiemacht nog niet opgewassen tegen georganiseerde misdaad. Bureau Warmoesstraat blijkt zo lek als een mandje en het wordt De Cock snel duidelijk dat hij niet iedereen blindelings kan vertrouwen. De criminaliteit is hard, de druk ligt hoog en een verkeerde beslissing is snel gemaakt.
De cast: Waldemar Torenstra, Lisa Smit, Ryanne van Dorst en Thom Hoffman.
Genre: Detective


How Are You Bread

Te zien vanaf: Dinsdag 31 december bij Naver tvcast.
Het verhaal: How Are You Bread is een liefdesverhaal tussen Ha Do-woo, een geniale patissier, en Noh Mi-rae, een schrijver van verschillende shows. Han Do-Woo is een mysterieuze en uitstekende banketbakker. Elke ochtend maakt hij in een mysterieuze bakkerij brood om wensen te vervullen. Om Han Do-Woo in een tv-programma te laten verschijnen, infiltreert scenarist No Mi-Rae in de bakkerij.
De cast: Kim Jun-myeon, Lee Se-young en Suho
Genre: Fantasy


The Neighbor

Te zien vanaf: 31 december 2019 bij Netflix.
Het verhaal: In The Neighbor volgen we dertiger Javier. Zo heeft hij ernstige geldproblemen en loopt zijn relatie met zijn vriendin Lola stroef. Opeens staat Javier oog in oog met een buitenaards wezen dat niet lang meer te leven heeft. Hij geeft Javier superkrachten en voordat hij het weet moet Javier de superheld gaan uithangen. Dat gaat natuurlijk gepaard met flink wat gestuntel en hilarische momenten. Javier zelf is er alleen niet bepaald blij mee en ook de gemeenschap heeft flink wat kritiek.
De cast: Quim Gutiérrez en Clara Lago.
Genre: Superhelden


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
30 nov 2019 20:53 - 30 nov 2019 20:54
V Wars, Truth be Told, Reprisal, The Witcher, Dare Me, Baantjer het Begin en The Neighbor. Van deze 7 series ga ik kijken of het de moeite waard is.
Reageer

Laatste nieuws

In november 2020 staan er nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Advokaten. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Peacock heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Brave New World (2020) na het eerste seizoen gecanceld. De serie wordt eventueel doorverkocht.
Gisteren, 14:00
Netflix heeft de trailer van het vierde seizoen van The Crown uitgebracht, met Gillian Anderson als premier Margaret Thatcher en Emma Corrin als princes Diana.
Gisteren, 13:00
Ook voor de maand november hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03