The Walking Dead: World Beyond

6.6 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
6.6 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2020 - 2021 
NetwerkAMC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20202021 (Beëindigd)
Genres:Horror
Netwerk:AMC
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie ging in première op 4 oktober 2020.

The Walking Dead: World Beyond is een serie met twee seizoenen, met een heroïsche groep tieners die, beschut tegen de gevaren van de post-apocalyptische wereld, een bericht ontvangen dat hen inspireert om de veiligheid te verlaten van het enige huis dat ze ooit hebben gekend en een reis door het hele land te maken om hun vader - en mogelijk de wereld, te redden. Sommigen worden helden. Sommigen zullen schurken worden. Uiteindelijk zullen ze allemaal voor altijd worden veranderd.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2

Populaire reacties (4)

avatar catweazle1966
-
24 okt 2020
Moet zeggen wat ik tot nu toe heb gezien vind ik erg tegenvallen de acteurs doen het erg slecht......ik blijf het nog ff volgens en wie weet veranderd mijn mening nog wel maar tot nu toe een dikke 5
avatar vvandraanen
6
12 aug 2022
Erg matige serie. Heel laag zombie gehalte. Veel matig en heel voorspelbaar (jeugd)drama. Slecht acteerwerk.
Eindigt (terecht) na 2 seizoenen.

Vergelijkbare series

The Walking Dead: World Beyond