The Walking Dead: World Beyond

6.6 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.6 / 10
2seizoenen/10afleveringen/2020 - heden
NetwerkAMC
2x1  3 oktober 2021Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Horror
Netwerk:AMC
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie ging in première op 4 oktober 2020.

The Walking Dead: World Beyond is een serie met twee seizoenen, met een heroïsche groep tieners die, beschut tegen de gevaren van de post-apocalyptische wereld, een bericht ontvangen dat hen inspireert om de veiligheid te verlaten van het enige huis dat ze ooit hebben gekend en een reis door het hele land te maken om hun vader - en mogelijk de wereld, te redden. Sommigen worden helden. Sommigen zullen schurken worden. Uiteindelijk zullen ze allemaal voor altijd worden veranderd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (2)

The Walking Dead: World Beyond - Seizoen 1

5.5

The Walking Dead: World Beyond - Eerste aflevering (Sneak Peek)

7

Nieuws (9)

Tijdens [email protected] zijn de premièredatums en de eerste beelden gedeeld van de nieuwe seizoenen van The Walking Dead series.
zondag, 13:00
Deze column dient ter ondersteuning van de Serie van het Jaar verkiezing 2020 en behandelt de categorie meest teleurstellende serie. Van maandag 4 januari tot maandag 1 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit en vele andere genres.
1 jan 2021
10
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
1 nov 2020
5

Populaire reacties (3)

-
24 okt 2020
Moet zeggen wat ik tot nu toe heb gezien vind ik erg tegenvallen de acteurs doen het erg slecht......ik blijf het nog ff volgens en wie weet veranderd mijn mening nog wel maar tot nu toe een dikke 5
7
07 dec 2020
Pff vind het geen goeie serie, zo traag op gang, slechte acteurs, na 4 afleveringen opgegeven, had er me totaal iets anders van verwacht

Vergelijkbare series