The Walking Dead: World Beyond

-
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
1seizoenen/0afleveringen/2020 - heden
NetwerkAMC
1x1  4 oktober 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Amazon
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Horror
Netwerk:AMC
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie ging in première op 4 oktober 2020.

The Walking Dead: World Beyond is een serie met twee seizoenen, met een heroïsche groep tieners die, beschut tegen de gevaren van de post-apocalyptische wereld, een bericht ontvangen dat hen inspireert om de veiligheid te verlaten van het enige huis dat ze ooit hebben gekend en een reis door het hele land te maken om hun vader - en mogelijk de wereld, te redden. Sommigen worden helden. Sommigen zullen schurken worden. Uiteindelijk zullen ze allemaal voor altijd worden veranderd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Walking Dead: World Beyond.

Nieuws (17)

Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
In week 30 van 20 tot en met 26 juli ging de eerste [email protected] van start. Het vele nieuws wat daar vandaan komt vind je terug op MijnSerie. Mocht je wat hebben gemist, wij hebben het hieronder voor je verzameld.
ma 27 juli
The Walking Dead: World Beyond heeft een nieuwe premièredatum, daarbij werd er ook een trailer van de spin-off uitgebracht.
za 25 juli
1