The Walking Dead: World Beyond

6.3 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.3 / 10
2seizoenen/4afleveringen/2020 - heden
NetwerkAMC
1x5  1 november 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Horror
Netwerk:AMC
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie ging in première op 4 oktober 2020.

The Walking Dead: World Beyond is een serie met twee seizoenen, met een heroïsche groep tieners die, beschut tegen de gevaren van de post-apocalyptische wereld, een bericht ontvangen dat hen inspireert om de veiligheid te verlaten van het enige huis dat ze ooit hebben gekend en een reis door het hele land te maken om hun vader - en mogelijk de wereld, te redden. Sommigen worden helden. Sommigen zullen schurken worden. Uiteindelijk zullen ze allemaal voor altijd worden veranderd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4
Seizoen 2
0 / 0

Recensies (1)

The Walking Dead: World Beyond - Eerste aflevering (Sneak Peek)

7

Nieuws (21)

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
wo 30 september
1
Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
di 29 september
3
In oktober 2020 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
wo 30 september

Populaire reacties (1)

-
24 okt 2020
Moet zeggen wat ik tot nu toe heb gezien vind ik erg tegenvallen de acteurs doen het erg slecht......ik blijf het nog ff volgens en wie weet veranderd mijn mening nog wel maar tot nu toe een dikke 5