The New Pope

-
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor The New Pope

The New Pope heet John Paul III, hij volgt Pius XIII op die we zagen in The Young Pope. HBO heeft eindelijk een premièredatum gegeven voor de negendelige nieuwe serie.

Het vervolg van The Young Pope, duikt in het Vaticaan en laat zien hoe de werking is binnen in het katholiek bolwerk. Het onderzoekt de menselijke verlangens, ondeugden en kwetsbaarheden van de machthebbers en de complexiteit die tegenwoordig inherent is aan het geloof.

De New Pope is net als The Young Pope uit 2017 gemaakt door Oscarwinnaar Paolo Sorrentino. Alle afleveringen worden door de filmmaker geregisseerd. De serie is geschreven door Sorrentino en Umberto Contarello en Stefano Bises. De serie zal beschikbaar zijn vanaf maandag 13 januari 21.00 uur bij HBO, HBO Now, HBO Go, HBO On Demand en alle streaming-platforms van de partners.De serie gaat verder waar The Young Pope was gebleven, met Jude Law's Lenny Belardo, bekend als paus Pius XIII, in coma. Na een onvoorspelbare en mysterieuze gang van zaken slaagt staatssecretaris Voiello (Silvio Orlando) erin Sir John Brannox (John Malkovich), een charmante en verfijnde gematigde Britse aristocraat, op de pauselijke troon te krijgen, hij neemt daarbij de naam John Paul III aan. De nieuwe paus lijkt ideaal, maar hij verbergt geheimen en heeft een zekere kwetsbaarheid, en Voiello begrijpt meteen dat het niet gemakkelijk zal zijn om de charismatische Pius XIII te vervangen. Hangend tussen leven en dood, is Lenny Belardo een heilige geworden, met duizenden die hem nu verafgoden en het contrast tussen fundamentalisme voeden. Ondertussen wordt de kerk aangevallen door externe bedreigingen en schandalen die de symbolen van het christendom raken en de hiërarchieën onomkeerbaar kunnen verwoesten. Zoals altijd is echter niets in het Vaticaan wat het lijkt.De cast bevat Oscar genomineerden Jude Law en John Malkovich. Terugkerende cast uit The Young Pope zijn Silvio Orlando, Javier Cámara, Cécile de France, Ludivine Sagnier en Maurizio Lombardi. Nieuwe cast voor de serie zijn Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir en Massimo Ghini. Sharon Stone (foto, boven) en Marilyn Manson (foto, onder) treden op in een gastrol.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
27 nov 2019 14:11 -
Ik vond The Young Pope tegenvallen, het was uiteindelijk toch niet mijn ding denk ik. Dit vervolg laat ik dan ook mij voorbij gaan.
Reageer

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3