Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Alex Pina werkt aan nieuwe serie Sky Rojo

Alex Pina werkt aan nieuwe serie Sky Rojo

De maker van La Casa de Papel werkt opnieuw aan een serie voor Netflix. Sky Rojo wordt het nieuwe wapenfeit van de Spaanse regisseur Alex Pina in samenwerking met Esther Martínez Lobato.
Het verhaal in Sky Rojo (Red Sky) speelt zich af tussen het vierde en vijfde seizoen van La Casa de Papel. Van de serie zijn door Netflix twee seizoenen besteld van acht afleveringen. Ze duren ongeveer 25 minuten. De opnames voor Sky Rojo blijken afgelopen week al te zijn begonnen in Madrid. Binnenkort wordt er gefilmd op Tenerife.


Alex Pina

In Sky Rojo zien we hoe drie prostituees een gastvrouwclub ontvluchten. Ze woonden daar, maar moeten nu weg nu ze hun pooier ernstig gewond en met een half verlamd lichaam hebben achtergelaten. Een Cubaanse, een Argentijnse en een Spaanse vrouw maken een roadtrip in de wetenschap dat ze, na wat ze hebben gedaan, een doodvonnis hebben. Met verschillende ernstige misdaden achter de rug hebben ze nu nog twee opties: wegrennen of opstaan tegen hun achtervolgers.

Acteurs die zullen verschijnen in Sky Royo zijn Verónica Sánchez, Yany Prado, Lali Espósito, Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre en Enric Auquer.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten