Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Alex Pina werkt aan nieuwe serie Sky Rojo

De maker van La Casa de Papel werkt opnieuw aan een serie voor Netflix. Sky Rojo wordt het nieuwe wapenfeit van de Spaanse regisseur Alex Pina in samenwerking met Esther Martínez Lobato.

Het verhaal in Sky Rojo (Red Sky) speelt zich af tussen het vierde en vijfde seizoen van La Casa de Papel. Van de serie zijn door Netflix twee seizoenen besteld van acht afleveringen. Ze duren ongeveer 25 minuten. De opnames voor Sky Rojo blijken afgelopen week al te zijn begonnen in Madrid. Binnenkort wordt er gefilmd op Tenerife.


Alex Pina

In Sky Rojo zien we hoe drie prostituees een gastvrouwclub ontvluchten. Ze woonden daar, maar moeten nu weg nu ze hun pooier ernstig gewond en met een half verlamd lichaam hebben achtergelaten. Een Cubaanse, een Argentijnse en een Spaanse vrouw maken een roadtrip in de wetenschap dat ze, na wat ze hebben gedaan, een doodvonnis hebben. Met verschillende ernstige misdaden achter de rug hebben ze nu nog twee opties: wegrennen of opstaan tegen hun achtervolgers.

Acteurs die zullen verschijnen in Sky Royo zijn Verónica Sánchez, Yany Prado, Lali Espósito, Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre en Enric Auquer.
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3