Cordon

7.8 / 10
54 min
Drama, Spanning
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Belgische serie Cordon komt naar Videoland

Cordon is een Belgische dramaserie van de zender VTM. In 2014 verscheen het eerste seizoen en in 2016 volgde een tweede seizoen.

In de serie Cordon wordt Antwerpen getroffen door een besmettelijke ziekte. Door het fictieve Nationaal Instituut voor Infectieziekten Antwerpen (NIIZA) wordt bij een patiënt een virale besmetting vastgesteld, waarna een hele wijk in de Antwerpse binnenstad voor de buitenwereld wordt afgesloten.

Acteurs in de serie zijn onder anderen Tom Dewispelaere, Wouter Hendrickx, Liesa Van der Aa en Veerle Baetens. Beide seizoenen van Cordon verschijnen 10 december op Videoland. In totaal gaat het om twintig afleveringen.

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Bold Type is vernieuwd met een vijfde seizoen door Freeform. Dat seizoen zal wel de laatste worden van de Amerikaanse dramaserie en zal minder afleveringen bevatten.
Vandaag, 16:00
1
De actrice Cloris Leachman is op 94-jarige leeftijd overleden. Ze vervulde vele rollen en won in totaal acht Emmy Awards.
Vandaag, 15:00
1
Het concept verandering is het centrale thema van het eerste seizoen van Mindhunter. Dit thema wordt in de serie uitgebeeld door middel van de botsing tussen de oude en de nieuwe orde.
Vandaag, 14:00
In de nieuwe Apple TV+ serie Lessons in Chemistry van Susannah Grant zal actrice Brie Larson een van de hoofdrollen gaan vervullen.
Vandaag, 11:00
Er zal een tweede seizoen van Tehran komen, Apple TV+ heeft de serie namelijk vernieuwd.
Vandaag, 10:00
3
NBC heeft de premièredatum voor Debris bekend gemaakt. De sciencefictionserie is afkomstig van J.H. Wyman (Fringe).
Vandaag, 09:00