Cordon

7.8 / 10
54 min
Drama, Spanning
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Belgische serie Cordon komt naar Videoland

Cordon is een Belgische dramaserie van de zender VTM. In 2014 verscheen het eerste seizoen en in 2016 volgde een tweede seizoen.

In de serie Cordon wordt Antwerpen getroffen door een besmettelijke ziekte. Door het fictieve Nationaal Instituut voor Infectieziekten Antwerpen (NIIZA) wordt bij een patiënt een virale besmetting vastgesteld, waarna een hele wijk in de Antwerpse binnenstad voor de buitenwereld wordt afgesloten.

Acteurs in de serie zijn onder anderen Tom Dewispelaere, Wouter Hendrickx, Liesa Van der Aa en Veerle Baetens. Beide seizoenen van Cordon verschijnen 10 december op Videoland. In totaal gaat het om twintig afleveringen.

Vorige aflevering
Episode 10
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3