Cordon

7.9 / 10
54 min
Drama, Spanning
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Belgische serie Cordon komt naar Videoland

Cordon is een Belgische dramaserie van de zender VTM. In 2014 verscheen het eerste seizoen en in 2016 volgde een tweede seizoen.

In de serie Cordon wordt Antwerpen getroffen door een besmettelijke ziekte. Door het fictieve Nationaal Instituut voor Infectieziekten Antwerpen (NIIZA) wordt bij een patiënt een virale besmetting vastgesteld, waarna een hele wijk in de Antwerpse binnenstad voor de buitenwereld wordt afgesloten.

Acteurs in de serie zijn onder anderen Tom Dewispelaere, Wouter Hendrickx, Liesa Van der Aa en Veerle Baetens. Beide seizoenen van Cordon verschijnen 10 december op Videoland. In totaal gaat het om twintig afleveringen.

Vorige aflevering
Episode 10
Episode 10
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix 's On My Block maakt zich op voor de start van het vierde en laatste seizoen op 4 oktober, maar het universum breidt zich uit met de spin-off-serie Freeridge .
Vandaag, 16:02
Sex/Life vernieuwd met tweede seizoen door Netflix nadat seizoen één 67 miljoen huishoudens trekt.
Vandaag, 15:02
Otis en zijn vrienden zullen blijven leren. De serie Sex Education is met een vierde seizoen vernieuwd door Netflix . Het derde seizoen is uitgebracht op 17 september.
Vandaag, 14:02
2
Amazon Studios heeft formeel groen licht gegeven voor een YA-spin-off van het voor een Emmy genomineerde superheldendrama The Boys, geproduceerd door Sony Pictures Television.
Vandaag, 13:02
Een nieuwe versie van de met een Emmy bekroonde sciencefictionserie Babylon 5 is in de maak.
Vandaag, 12:00
1
Wie had dat kunnen denken, Ferry Bouman die borden staat te wassen. Het derde seizoen van Undercover lijkt nog meer verrassingen in petto te hebben.
Vandaag, 11:02
Cordon