Borgen

8.4 / 10
58 min
Drama, Politiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Borgen binnenkort bij NPO Start Plus

Borgen is een Deense politieke dramaserie van de zender DR1. Er zijn drie seizoenen verschenen tussen 2010 en 2013.

We volgen politiek leider Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) die onverwachts verkozen wordt tot eerste vrouwelijke premier van Denemarken, maar er al snel achter komt dat haar nieuw verworven rechten en plichten hun tol eisen van haar privéleven en haar dierbaren. Het blijkt balanceren tussen carrière, privéleven, machtswellust, concurrentie, politieke intriges en een hongerige pers.

Aan de start van het tweede seizoen bezoekt ze de Deense troepen in Afghanistan en moet ze een zeer belangrijke keuze maken. Het tweede seizoen van Borgen verschijnt 6 december op NPO Start Plus en bestaat uit tien afleveringen.Sidse Babett Knudsen was ook te zien in het eerste seizoen van Westworld. Bijrollen in Borgen zijn er voor Pilou Asbæk (Game of Thrones) als spindoctor Kasper Juul en Birgitte Hjort Sørensen (Greyzone) als journaliste Katrine Fønsmark.
Vorige aflevering
The Election
The Election
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

FOX heeft een besluit genomen over de productie van de pilots, die het netwerk eerder heeft besteld.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Gisteren, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
donderdag, 14:00
1