Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Killing Eve

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Killing Eve. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Killing Eve
Killing Eve vertelt het verhaal van twee vrouwen, aan elkaar gebonden door een gelijkwaardige obsessie en één brute daad: Eve, een MI6 agent, en Villanelle, de prachtige, psychopathische huurmoordenaar die zij moet vinden. Seizoen 2 begint 30 seconden na de laatste aflevering van het eerste seizoen. Eve is afgehaspeld en Villanelle is verdwenen. Eve heeft geen idee of de vrouw die zij heeft neergestoken levend of dood is en nu zitten zij beide diep in de problemen. Eve moet Villanelle vinden voordat iemand anders dat doet, maar helaas is zij niet de enige die naar haar op zoek is.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Jodie Comer en Sandra Oh
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 27 november 2019
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Killing Eve:

Video on youtube


Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Killing Eve werd verleden jaar genomineerd voor Beste Nieuwe serie van 2018 bij de MjnSerie Serie van het Jaar verkiezing. Op welke plaatst eindigde de serie uiteindelijk?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Hello, Losers
Hello, Losers
04x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Killing Eve