Killing Eve

8,0 / 10
41 min
Drama, Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Killing Eve

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Killing Eve. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Killing Eve
Killing Eve vertelt het verhaal van twee vrouwen, aan elkaar gebonden door een gelijkwaardige obsessie en één brute daad: Eve, een MI6 agent, en Villanelle, de prachtige, psychopathische huurmoordenaar die zij moet vinden. Seizoen 2 begint 30 seconden na de laatste aflevering van het eerste seizoen. Eve is afgehaspeld en Villanelle is verdwenen. Eve heeft geen idee of de vrouw die zij heeft neergestoken levend of dood is en nu zitten zij beide diep in de problemen. Eve moet Villanelle vinden voordat iemand anders dat doet, maar helaas is zij niet de enige die naar haar op zoek is.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Universal Pictures
Taal: Engels
Acteurs: Jodie Comer en Sandra Oh
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 27 november 2019
Consumentenadviesprijs: € 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Killing Eve:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Killing Eve werd verleden jaar genomineerd voor Beste Nieuwe serie van 2018 bij de MjnSerie Serie van het Jaar verkiezing. Op welke plaatst eindigde de serie uiteindelijk?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Are You Leading or Am I?
Are You Leading or Am I?
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Bold Type is vernieuwd met een vijfde seizoen door Freeform. Dat seizoen zal wel de laatste worden van de Amerikaanse dramaserie en zal minder afleveringen bevatten.
Vandaag, 16:00
De actrice Cloris Leachman is op 94-jarige leeftijd overleden. Ze vervulde vele rollen en won in totaal acht Emmy Awards.
Vandaag, 15:00
1
Het concept verandering is het centrale thema van het eerste seizoen van Mindhunter. Dit thema wordt in de serie uitgebeeld door middel van de botsing tussen de oude en de nieuwe orde.
Vandaag, 14:00
In de nieuwe Apple TV+ serie Lessons in Chemistry van Susannah Grant zal actrice Brie Larson een van de hoofdrollen gaan vervullen.
Vandaag, 11:00
Er zal een tweede seizoen van Tehran komen, Apple TV+ heeft de serie namelijk vernieuwd.
Vandaag, 10:00
3
NBC heeft de premièredatum voor Debris bekend gemaakt. De sciencefictionserie is afkomstig van J.H. Wyman (Fringe).
Vandaag, 09:00