Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Seizoen 5 van Poldark in december op de buis in Nederland

Het allerlaatste seizoen van Poldark kwam op 26 augustus aan een eind. Nu zal het vijfde seizoen in december bij NPO 1 extra en bij NPO Start Plus te zien zijn.

Het vijfde seizoen was de allerlaatste voor de kostuum/historische dramaserie van BBC One. De serie over kapitein Ross Poldark en zijn terugkeer naar Nampara in het prachtige Cornwall staat op nummer 64 in de top 100 van beste series op MijnSerie. De serie krijgt een gemiddelde van een 8.4/10.



De serie die in 2015 in première ging, heeft 43 afleveringen gehad, is met vele nominaties overladen maar won er niet zoveel. Kijk hier voor de recensies die geschreven zijn over de vijf seizoenen van Poldark.



***LET OP! Onderstaande tekst kan spoilers bevatten als je het vierde seizoen nog niet hebt gezien.

In het vijfde seizoen kiezen Ross (Aiden Turner) en Demelza (Eleanor May Tomlinson) voor een eenvoudiger bestaan. De dood van Elizabeth (Heida Reed) ziet het bestaan in het prachtige Cornwall er iets anders uit voor beide. Maar als een goede vriend van Ross in de problemen zit is het gedaan met de rust en keert Ross terug naar Londen terwijl Demelza alleen achterblijft op Nampara.

Vanaf maandag 9 december is de serie te zien op NPO 1 extra en vanaf 14 december zal het gehele vijfde seizoen te zien zijn bij NPO Start Plus.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
05x08
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Poldark