Sex Education

8,0 / 10
51 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult startdatum tweede seizoen Sex Education

Sex Education is een Amerikaanse dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2019. Binnenkort verschijnt het tweede seizoen.

Het tweede seizoen krijgt wederom acht afleveringen en de gehele cast keert terug, onder wie acteurs Asa Butterfield en Gillian Anderson. Sex Education draait om de verlegen Otis Milburn (Asa Butterfield). Samen met de extraverte vriendin Maeve Wiley (Emma Mackey) begint hij een eigen sekshulpkliniek op school, ondanks dat hij zelf nog maagd is. Hij krijgt alle informatie van zijn moeder Jean Milburn (Gillian Anderson), die sekstherapeut is.De serie is een groot succes onder de kijkers van Netflix. De streamingdienst onthulde eerder dat Sex Education tijdens de eerste vier weken na zijn release door zo'n veertig miljoen huishoudens bekeken is. De serie Sex Education is geschreven door Laurie Nunn en geproduceerd door Eleven. Het tweede seizoen zal op 17 januari 2020 beschikbaar komen, zo heeft Netflix onthuld.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Bold Type is vernieuwd met een vijfde seizoen door Freeform. Dat seizoen zal wel de laatste worden van de Amerikaanse dramaserie en zal minder afleveringen bevatten.
Vandaag, 16:00
1
De actrice Cloris Leachman is op 94-jarige leeftijd overleden. Ze vervulde vele rollen en won in totaal acht Emmy Awards.
Vandaag, 15:00
1
Het concept verandering is het centrale thema van het eerste seizoen van Mindhunter. Dit thema wordt in de serie uitgebeeld door middel van de botsing tussen de oude en de nieuwe orde.
Vandaag, 14:00
In de nieuwe Apple TV+ serie Lessons in Chemistry van Susannah Grant zal actrice Brie Larson een van de hoofdrollen gaan vervullen.
Vandaag, 11:00
Er zal een tweede seizoen van Tehran komen, Apple TV+ heeft de serie namelijk vernieuwd.
Vandaag, 10:00
3
NBC heeft de premièredatum voor Debris bekend gemaakt. De sciencefictionserie is afkomstig van J.H. Wyman (Fringe).
Vandaag, 09:00