Sex Education

8,0 / 10
51 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult startdatum tweede seizoen Sex Education

Sex Education is een Amerikaanse dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2019. Binnenkort verschijnt het tweede seizoen.

Het tweede seizoen krijgt wederom acht afleveringen en de gehele cast keert terug, onder wie acteurs Asa Butterfield en Gillian Anderson. Sex Education draait om de verlegen Otis Milburn (Asa Butterfield). Samen met de extraverte vriendin Maeve Wiley (Emma Mackey) begint hij een eigen sekshulpkliniek op school, ondanks dat hij zelf nog maagd is. Hij krijgt alle informatie van zijn moeder Jean Milburn (Gillian Anderson), die sekstherapeut is.De serie is een groot succes onder de kijkers van Netflix. De streamingdienst onthulde eerder dat Sex Education tijdens de eerste vier weken na zijn release door zo'n veertig miljoen huishoudens bekeken is. De serie Sex Education is geschreven door Laurie Nunn en geproduceerd door Eleven. Het tweede seizoen zal op 17 januari 2020 beschikbaar komen, zo heeft Netflix onthuld.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1