Sex Education

7.9 / 10
49 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult startdatum tweede seizoen Sex Education

Sex Education is een Amerikaanse dramedy van Netflix. De serie ging in première in januari 2019. Binnenkort verschijnt het tweede seizoen.

Het tweede seizoen krijgt wederom acht afleveringen en de gehele cast keert terug, onder wie acteurs Asa Butterfield en Gillian Anderson. Sex Education draait om de verlegen Otis Milburn (Asa Butterfield). Samen met de extraverte vriendin Maeve Wiley (Emma Mackey) begint hij een eigen sekshulpkliniek op school, ondanks dat hij zelf nog maagd is. Hij krijgt alle informatie van zijn moeder Jean Milburn (Gillian Anderson), die sekstherapeut is.De serie is een groot succes onder de kijkers van Netflix. De streamingdienst onthulde eerder dat Sex Education tijdens de eerste vier weken na zijn release door zo'n veertig miljoen huishoudens bekeken is. De serie Sex Education is geschreven door Laurie Nunn en geproduceerd door Eleven. Het tweede seizoen zal op 17 januari 2020 beschikbaar komen, zo heeft Netflix onthuld.

Vorige aflevering
Episode 8
01x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3