Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
MijnSerie Podcast: Seizoen 2, aflevering 3

MijnSerie Podcast: Seizoen 2, aflevering 3

Je hebt er weer een maand op moeten wachten maar we zijn terug met een kakelverse MijnSerie Podcast! Met onder andere De 12 van Schouwendam, de opvolger van de 12 van Oldenheim.
Verder praten Mandy en Peter je bij over The People’s Choice Awards, de aankomende Star Wars series op Disney+, het wellicht aankomende vervolg op Friends en remakes van series. Zijn deze echt een aanwinst of moeten de makers hiermee stoppen? Dit, de Serie van het Jaar verkiezing en nog veel meer hoor je in de MijnSerie Podcast S02E03.

Dus stop even met series kijken en laat je bijpraten door Mandy en Peter in de MijnSerie Podcast!

Luister hieronder naar de Podcast;



De volgende aflevering van de MijnSerie Podcast verschijnt op zaterdag 28 december 2019. Tot dan.

De MijnSerie Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.

Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; [email protected]
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

Floyd7
Floyd7 3 december 2019, 10:06
Ik heb de 12 van Schouwendam nog niet gezien, maar jullie gesprek daarover deed me denken aan The Five (2016), een hele goede serie.
gezien ??
Mandy1966
Mandy1966 3 december 2019, 11:22
Ja, ik heb The Five zeker gezien. Maar toch is het qua sfeer en verhaal behoorlijk anders dan De 12. Maar beide series hebben van mij een 7,5 gehad, dus voor mij zeker de moeite waard om gezien te hebben en te adviseren om te gaan kijken.
Log in om een reactie achter te laten