Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

MijnSerie Podcast: Seizoen 2, aflevering 3

Je hebt er weer een maand op moeten wachten maar we zijn terug met een kakelverse MijnSerie Podcast! Met onder andere De 12 van Schouwendam, de opvolger van de 12 van Oldenheim.

Verder praten Mandy en Peter je bij over The People’s Choice Awards, de aankomende Star Wars series op Disney+, het wellicht aankomende vervolg op Friends en remakes van series. Zijn deze echt een aanwinst of moeten de makers hiermee stoppen? Dit, de Serie van het Jaar verkiezing en nog veel meer hoor je in de MijnSerie Podcast S02E03.

Dus stop even met series kijken en laat je bijpraten door Mandy en Peter in de MijnSerie Podcast!

Luister hieronder naar de Podcast;De volgende aflevering van de MijnSerie Podcast verschijnt op zaterdag 28 december 2019. Tot dan.

De MijnSerie Podcast is ook te beluisteren op Spotify en iTunes, abonneer je op één van deze twee, zo hoef je geen aflevering meer te missen.

Reacties, tips, op- of aanmerkingen zijn altijd welkom op e-mailadres; [email protected]
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Floyd7
03 dec 2019 10:06 -
Ik heb de 12 van Schouwendam nog niet gezien, maar jullie gesprek daarover deed me denken aan The Five (2016), een hele goede serie.
gezien ??
Reageer
avatar_Roeman
03 dec 2019 11:22
Ja, ik heb The Five zeker gezien. Maar toch is het qua sfeer en verhaal behoorlijk anders dan De 12. Maar beide series hebben van mij een 7,5 gehad, dus voor mij zeker de moeite waard om gezien te hebben en te adviseren om te gaan kijken.
Reageer

Laatste nieuws

Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
Vandaag, 13:00
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
Vandaag, 10:00
TNT werkt aan een nieuwe dramaserie genaamd Fire Season. De serie is afkomstig van Joy Blake (The Passage) en Brian Volk-Weiss (Mad About You).
Vandaag, 09:00
The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Gisteren, 09:00
3