Tell Me a Story (2018)

7.6 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2018 - heden
NetwerkCBS All Access
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Thriller
Tell Me a Story (2018) is een Amerikaanse thrillerserie van de zender CBS All Access. De serie ging in première op 31 oktober 2018.

Tell Me a Story is gebaseerd op de de meest geliefde sprookjes ter wereld en herdefinieert ze als een donkere en verwrongen psychologische thriller. Het eerste seizoen speelt zich af in het moderne New York City en toont een episch verhaal over liefde, verlies, hebzucht, wraak en moord.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (1)

Tell Me a Story (2018) - Seizoen 1

8

Nieuws (18)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 30 januari
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 9 december
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. 'Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 2 december

Populaire reacties (3)

6.5
05 jan 2019
Ben inmiddels bij aflevering 6. Goede serie maar ik snap de connectie met sprookjes niet zo. Dan zou het sprookjes gedeelte op elke serie vsn toepassing kunnen zijm

Vergelijkbare series

24
2 stemmen
Dexter
2 stemmen
Heroes
2 stemmen
Breaking Bad
2 stemmen
Homeland
2 stemmen