Tell Me a Story (2018)

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Audrey Corsa in tweede seizoen Tell Me a Story

Tell Me a Story (2018) is een Amerikaanse thrillerserie van de zender CBS All Access. De serie ging in première in oktober 2018 en op 5 december 2019 gaat het tweede seizoen van start.

Tell Me a Story (2018) is gebaseerd op de meest geliefde sprookjes ter wereld en herdefinieert ze als donkere en verwrongen psychologische thrillers. Het eerste seizoen speelde zich af in het moderne New York City en toonde een episch verhaal over liefde, verlies, hebzucht, wraak en moord.


Audrey Corsa

Actrice Audrey Corsa, bekend van All Rise, krijgt een terugkerende rol in het tweede seizoen van Tell Me a Story (2018). Het tweede seizoen brengt de verhalen van drie iconische prinsessen: Beauty and the Beast, Sleeping Beauty en Cinderella (Assepoester). Audrey Corsa speelt Taylor. Hoewel Taylor op het eerste gezicht een onschuldig meisje lijkt, heeft ze een verborgen woede in zich. Ze weet dat haar vriend iets vreselijks heeft gedaan, maar ze probeert hem nog steeds te beschermen.
Vorige aflevering
Ever After
Ever After
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Bold Type is vernieuwd met een vijfde seizoen door Freeform. Dat seizoen zal wel de laatste worden van de Amerikaanse dramaserie en zal minder afleveringen bevatten.
Vandaag, 16:00
De actrice Cloris Leachman is op 94-jarige leeftijd overleden. Ze vervulde vele rollen en won in totaal acht Emmy Awards.
Vandaag, 15:00
1
Het concept verandering is het centrale thema van het eerste seizoen van Mindhunter. Dit thema wordt in de serie uitgebeeld door middel van de botsing tussen de oude en de nieuwe orde.
Vandaag, 14:00
In de nieuwe Apple TV+ serie Lessons in Chemistry van Susannah Grant zal actrice Brie Larson een van de hoofdrollen gaan vervullen.
Vandaag, 11:00
Er zal een tweede seizoen van Tehran komen, Apple TV+ heeft de serie namelijk vernieuwd.
Vandaag, 10:00
3
NBC heeft de premièredatum voor Debris bekend gemaakt. De sciencefictionserie is afkomstig van J.H. Wyman (Fringe).
Vandaag, 09:00