Tell Me a Story (2018)

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Audrey Corsa in tweede seizoen Tell Me a Story

Tell Me a Story (2018) is een Amerikaanse thrillerserie van de zender CBS All Access. De serie ging in première in oktober 2018 en op 5 december 2019 gaat het tweede seizoen van start.

Tell Me a Story (2018) is gebaseerd op de meest geliefde sprookjes ter wereld en herdefinieert ze als donkere en verwrongen psychologische thrillers. Het eerste seizoen speelde zich af in het moderne New York City en toonde een episch verhaal over liefde, verlies, hebzucht, wraak en moord.


Audrey Corsa

Actrice Audrey Corsa, bekend van All Rise, krijgt een terugkerende rol in het tweede seizoen van Tell Me a Story (2018). Het tweede seizoen brengt de verhalen van drie iconische prinsessen: Beauty and the Beast, Sleeping Beauty en Cinderella (Assepoester). Audrey Corsa speelt Taylor. Hoewel Taylor op het eerste gezicht een onschuldig meisje lijkt, heeft ze een verborgen woede in zich. Ze weet dat haar vriend iets vreselijks heeft gedaan, maar ze probeert hem nog steeds te beschermen.
Vorige aflevering
Ever After
Ever After
02x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1