Tell Me a Story (2018)

7.5 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Audrey Corsa in tweede seizoen Tell Me a Story

Tell Me a Story (2018) is een Amerikaanse thrillerserie van de zender CBS All Access. De serie ging in première in oktober 2018 en op 5 december 2019 gaat het tweede seizoen van start.

Tell Me a Story (2018) is gebaseerd op de meest geliefde sprookjes ter wereld en herdefinieert ze als donkere en verwrongen psychologische thrillers. Het eerste seizoen speelde zich af in het moderne New York City en toonde een episch verhaal over liefde, verlies, hebzucht, wraak en moord.


Audrey Corsa

Actrice Audrey Corsa, bekend van All Rise, krijgt een terugkerende rol in het tweede seizoen van Tell Me a Story (2018). Het tweede seizoen brengt de verhalen van drie iconische prinsessen: Beauty and the Beast, Sleeping Beauty en Cinderella (Assepoester). Audrey Corsa speelt Taylor. Hoewel Taylor op het eerste gezicht een onschuldig meisje lijkt, heeft ze een verborgen woede in zich. Ze weet dat haar vriend iets vreselijks heeft gedaan, maar ze probeert hem nog steeds te beschermen.
Vorige aflevering
The Curse
02x01
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Chilling Adventures of Sabrina is een Amerikaanse horrorserie van Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen beschikbaar komt.
Vandaag, 09:00
De Amerikaanse acteur Ron Leibman is vrijdag overleden. Hij werd 82 jaar.
Gisteren, 14:30
De premièredatum van het achtste seizoen van Homeland was al bekend. Er is nu een trailer uitgebracht om het wachten dragelijker te maken.
Gisteren, 11:04
2
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018 en momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
5
De acteur Robert Walker Jr. is donderdag overleden in Malibu. Hij was 79 jaar. Dat heeft zijn familie bekend gemaakt.
Gisteren, 09:00
Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van History Channel die in 2013 van start is gegaan.
vrijdag, 12:00
3