Marvel's Helstrom

-
45 min
Superhelden
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

David Meunier krijgt terugkerende rol in Marvel's Helstrom

Hulu en Marvel Entertainment werken aan de superheldenserie Marvel's Helstrom, die volgend jaar zal verschijnen.

Marvel's Helstrom volgt de zoon en dochter van een seriemoordenaar. Het gaat om Daimon Helstrom (Tom Austen) en Ana Helstrom (Sydney Lemmon). Geplaagd door hun familieachtergrond, zullen de Helstrom’s de meest gemene mensen van de wereld najagen. De serie wordt opgenomen in Vancouver.


David Meunier

Gisteren werd bekend dat acteur David Meunier een terugkerende rol krijgt in Marvel's Helstrom. Meunier speelt Finn Miller, een medewerker van een geheime organisatie die extreem gevaarlijke opdrachten moet uitvoeren. Meunier was eerder te zien in series als Justified, The Blacklist, Lucifer, Hawaii Five-0 en NCIS: Los Angeles.

Hulu heeft nog geen startdatum voor Marvel's Helstrom aangekondigd.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

FOX heeft een besluit genomen over de productie van de pilots, die het netwerk eerder heeft besteld.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Gisteren, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
donderdag, 14:00
1