Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Anne with an E blijkt slotseizoen

Anne with an E is een Canadese familieserie van CBC en Netflix. De serie ging in première in maart 2017. Het derde seizoen komt in januari 2020 beschikbaar.

Anne with an E is gebaseerd op de boeken Anne of Green Gables van schrijfster Lucy Maid Montgomery. De serie gaat over Anne Shirley (Amybeth McNulty) en speelt zich af in de jaren negentig van de negentiende eeuw. Anne is een weeskind en ze heeft moeite om een plekje te vinden in haar nieuwe woonomgeving. Haar familie moet niets van haar weten, omdat ze een meisje is, terwijl een jongetje werd verwacht. Ook buiten de familie lijkt ze maar weinig aansluiting te vinden, maar toch blijft Anne positief. Het is een stokoud verhaal, dat niettemin nog altijd de harten van velen weet te veroveren.

Video on youtube


In augustus 2018 werd al bekend dat er een derde seizoen zou verschijnen van Anne with an E. Anne zal in dat seizoen zestien jaar oud zijn. Het seizoen zal boordevol romantische complicaties, avonturen en dramatische ontdekkingen zitten. Netflix heeft laten weten dat vrijdag 3 januari 2020 de datum is waarop het seizoen bij de streamingdienst verschijnt. Naar nu blijkt zullen dit tevens de slotafleveringen zijn van de serie, zo heeft Netflix maandag bekendgemaakt.
Vorige aflevering
The Better Feeling of My Heart
The Better Feeling of My Heart
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Anne with an E