Anne with an E

8.2 / 10
44 min
Familie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Anne with an E blijkt slotseizoen

Anne with an E is een Canadese familieserie van CBC en Netflix. De serie ging in première in maart 2017. Het derde seizoen komt in januari 2020 beschikbaar.

Anne with an E is gebaseerd op de boeken Anne of Green Gables van schrijfster Lucy Maid Montgomery. De serie gaat over Anne Shirley (Amybeth McNulty) en speelt zich af in de jaren negentig van de negentiende eeuw. Anne is een weeskind en ze heeft moeite om een plekje te vinden in haar nieuwe woonomgeving. Haar familie moet niets van haar weten, omdat ze een meisje is, terwijl een jongetje werd verwacht. Ook buiten de familie lijkt ze maar weinig aansluiting te vinden, maar toch blijft Anne positief. Het is een stokoud verhaal, dat niettemin nog altijd de harten van velen weet te veroveren.In augustus 2018 werd al bekend dat er een derde seizoen zou verschijnen van Anne with an E. Anne zal in dat seizoen zestien jaar oud zijn. Het seizoen zal boordevol romantische complicaties, avonturen en dramatische ontdekkingen zitten. Netflix heeft laten weten dat vrijdag 3 januari 2020 de datum is waarop het seizoen bij de streamingdienst verschijnt. Naar nu blijkt zullen dit tevens de slotafleveringen zijn van de serie, zo heeft Netflix maandag bekendgemaakt.
Vorige aflevering
The Better Feelings of My Heart
The Better Feelings of My Heart
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1