Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw seizoen Midsomer Murders in december bij NPO

Midsomer Murders is een Britse detectiveserie van de zender ITV. Het eenentwintigste seizoen van de populaire serie gaat op 1 december van start in Groot Brittannië.

Wellicht is dit nog niet het laatste seizoen, want acteur Neil Dudgeon, die het hoofdpersonage John Barnaby speelt in de serie, heeft nog een contract tot en met 2020. Het twintigste seizoen werd in mei 2018 afgesloten en bestond uit zes afleveringen.

Ook Nick Hendrickx, die detective Jamie Winter vertolkt, is weer aanwezig in het nieuwe seizoen. Midsomer Murders speelt zich af in het fictieve Engelse graafschap Midsomer. In de pittoreske dorpjes van Midsomer, die doen denken aan Agatha Christies Miss Marple en haar St. Mary Mead, vinden met enige regelmaat moorden plaats.

Midsomer Murders kwam in 1997 voor het eerst op televisie bij de commerciële Britse zender ITV. In Vlaanderen zendt Eén de serie uit, in Nederland is de serie te zien bij KRO-NCRV. Alle vier de afleveringen van het eenentwintigste seizoen verschijnen op 4 december bij NPO Start Plus. De serie is vanaf die dag ook weer wekelijks te volgen op NPO 1 en NPO Start.

Video on youtube
Vorige aflevering
The Witches of Angel's Rise
The Witches of Angel's Rise
22x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Midsomer Murders