Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Weekoverzicht 44

Weekoverzicht 44

Ook in de week van 26 oktober tot en met 1 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 44
Serienieuws

Afleveringen


CBS besteld minder afleveringen van gescripte series


Het seizoen 2019-2020 was al ingekort vanwege de corona-pandemie, maar ook het aankomende seizoen wordt korter dan normaal.

Casting Nieuws


Hoofdrolspelers gecast voor Netflix-serie Stay Close van Harlan Coben


Het is bekend gemaakt welke twee actrices en welke twee acteurs de hoofdrollen gaan vervullen in de nieuwste en vierde Netflix-serie van Harlan Coben.

Nicole Kidman krijgt hoofdrol in Amazon-serie Things I Know To Be True


Amazon bewerkt het award winnende toneelstuk Things I Know to Be True van Andrew Bovell tot serie, Nicole Kidman gaat de hoofdrol vervullen in de nieuwe serie.

Datums


Industry


Op 9 november gaat de nieuwe financiële dramaserie van HBO, Industry in première. Een dag later, op 10 november, zal de serie te zien zijn bij Ziggo. De serie volgt een groep zeer ambitieuze, net afgestudeerde jongeren, die graag willen werken bij een prestigieuze investeringsbank in Londen. Het verhaal over de snelle financiële wereld wordt verteld vanuit het perspectief van de buitenstaander Herper Stern (Myha'la Herrold, Modern Love), een jonge getalenteerde vrouw uit de staat New York. De regie van de eerste aflevering was in handen van Lena Dunham (Girls). Industry is als coproductie met de BBC ook wekelijks te volgen op BBC Two.

Start- en premièredatums series Nederlandstalige zenders week 44 (26 oktober tot en met 1 november 2020)


MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.

Laatste deel Chilling Adventures of Sabrina eind december van start


Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.

Startdatum voor derde seizoen van American Gods


American Gods gaat volgend jaar met de oude en nieuwe goden van start. Neil Gaiman: "Verhaal is weer op het goede spoor."

Start- en premièredatums van november 2020


Ook voor de maand november hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.

Tweede seizoen His Dark Materials binnenkort wekelijks te bekijken bij Ziggo


Het tweede seizoen van de Britse fantasieserie His Dark Materials zal binnenkort wekelijks te volgen zijn bij Ziggo Movies & Series.

Gecancelde Series


Filthy Rich


De soepachtige wendingen van de familie Monteaux krijgen geen tweede seizoen meer bij FOX. Het netwerk heeft besloten om de serie na vijf afleveringen in het eerste seizoen te cancelen. De serie met onder andere Kim Cattrall, Corey Cott en Olivia Macklin is met 1,98 miljoen kijkers de één van de slechts bekeken serie op FOX.

neXt (2020)


De strijd om het voortbestaan van de mensheid eindigt eerdere dan gedacht. FOX heeft de serie neXt (2020) met John Slattery gecanceld. De serie is slecht bekeken, 1,67 miljoen kijkers, en ook Covid-19 zit de serie in de weg. De kosten vanwege de coronacrisis lopen hoog op en dan worden de slechts bekeken series geslachtofferd. FOX heeft aangegeven wel de resterende afleveringen te gaan uitzenden.

Brave New World gecanceld door Peacock


Peacock heeft de Amerikaanse sciencefictionserie Brave New World (2020) na het eerste seizoen gecanceld. De serie wordt eventueel doorverkocht.

Kijkcijfers Series


Kijkcijfers Amerika van week 42


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 12 – 18 oktober 2020 in Amerika.

Kijkcijfers Amerika van week 43


Hier vind je een overzicht van de best bekeken series van de week 19 – 25 oktober 2020 in Amerika.

Nieuwe Series


Flashdance serie in productie bij CBS All Acces


Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.

Amazon bestelt bovennatuurlijke serie Lightyears


Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.

Hoofdrol voor Mamoudou Athie en Dina Shihabi in seriebewerking van podcast Archive 81


Mamoudou Athie (Sorry For Your Loss) en Dina Shihabi (Altered Carbon) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe Netflix serie, over de horror podcast Archive 81.

Overzicht nieuwe series in november 2020


In november 2020 staan er nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Killing Eve producent bewerkt horrorfilms Ginger Snaps tot serie


Producent Sid Gentle Films (Killing Eve) en John Fawcett (Orphan Black) werken aan een seriebewerking van de horrorfilm reeks Ginger Snaps uit 2000.

Tom Swift serie in productie bij The CW


Er is een serie die gebaseerd is op de Tom Swift boeken in productie bij The Cw, de serie heeft een link met The CW serie Nancy Drew.

Trailers


Trailer voor vierde seizoen The Crown


Netflix heeft de trailer van het vierde seizoen van The Crown uitgebracht, met Gillian Anderson als premier Margaret Thatcher en Emma Corrin als princes Diana.

Vernieuwde Series


The Baby-Sitters Club


The Baby-Sitters Club is vernieuwd met een tweede seizoen door Netflix. De populaire serie is gebaseerd op de bestsellers van Ann M. Martin.

Narcos: Mexico vernieuwd met derde seizoen


De Amerikaanse misdaadserie Narcos: Mexico zal bij Netflix terugkeren met een derde seizoen, maar zonder hoofdrolspeler Diego Luna.

Hoofdrol voor Allison Tolman en Nick Frost in tweede seizoen Why Women Kill


Allison Tolman (Emergence) en Nick Frost (The Nevers) zullen de hoofdrollen vervullen in het tweede seizoen van de anthologieserie Why Women Kill.

MijnSerie nieuws

Column


Spotlight On: Bryan Cranston


Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Bryan Cranston ook op zijn cv heeft staan.

Oktober 2020, MijnSerie in 500 woorden


Naast de Covid-19 pandemie is er in oktober nog iets geweest wat het nieuws mede-domineerde; de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

MijnSerie Podacst


MijnSerie Podcast: seizoen 3, aflevering 2


In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Ratched de serie van de maand.

Poll


Serie van het jaar verkiezing 2020 poll oktober 2020


Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.

Populairste series


Populairste series afgelopen week (44)


Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen.

Prijsvragen


Maak kans op het tweede seizoen van Krypton


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Krypton. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op het eerste seizoen van The Plot Against America


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Plot Against America. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Maak kans op het tweede seizoen van Advokaten (The Lawyer)


Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Advokaten. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

*NOTE: In het volgende weekoverzicht staan de antwoorden van deze prijsvragen.

Prijsvraag antwoorden


- Het antwoord op de prijsvraag van Downton Abbey; Van Downton Abbey zijn zes seizoenen gemaakt en een bioscoopfilm. Op welk datum ging de Downton Abbey film in Nederland in première? was Donderdag 12 september 2019. Weetje: In Downton Abbey the movie, die zich afspeelt in 1927, brengen de koning en koningin van het Britse Koningshuis een bezoek aan de familie Crawley op het platteland van Yorkshire. Terwijl de koninklijke staf Downton bezoekt, is er ook een moordenaar gearriveerd die probeert de monarch te vermoorden. De familie en de bedienden staan recht tegenover de koninklijke entourage. En alsof dat nog niet genoeg is, speelt er ook nog eens een grootse erfeniskwestie.

- Het antwoord op de prijsvraag van Strike Back; Het zevende (achtste) seizoen van Strike Back heeft net als de voorgaande seizoenen een subtitel. Hoe luidt de subtitel van het allerlaatste seizoen? was Vendetta. Weetje: Vengeance was het derde seizoen, Retribution het zesde en Shadow Warfare was de subtitel van het vierde seizoen.
Alle prijswinnaars gefeliciteerd met jullie prijs.

Recensies


Ook deze maand heeft ons geweldige team van recensenten weer uitstekende recensies geschreven over verschillende series.


Hier kun je lezen welke recensies er inmiddels zijn geschreven en welke serie je wellicht kunt overslaan of juist absoluut op je nog-te-kijken lijst kunt gaan zetten.

Tips


Series toevoegen, wijzigen en/of aanpassen; Hoe doe je dat?


Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.

Vacatures


Gezocht: schrijvers voor recensies, nieuwsberichten en columns


De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.

Voor je Serieagenda


Series die we niet genoemd hebben in het maandoverzicht van november die in week 45 van start of in première zullen gaan.



-

Maandag 2 november


23.00 - The Daily Show - Seizoen 27 (Comedy Central)

-

Vrijdag 6 november


Plan Coeur – Seizoen 3 (Netflix)

-

Zondag 8 november


21.00 – 24 Hours in Police Custody – Seizoen 10 (Channel 4)

Met overzichtelijke groet

Mandy
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten