The Crown

8.3 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor vierde seizoen The Crown

Netflix heeft de trailer van het vierde seizoen van The Crown uitgebracht, met Gillian Anderson als premier Margaret Thatcher en Emma Corrin als princes Diana.

Het vierde seizoen van The Crown verschijnt volgende maand bij Netflix. Voorgaand aan de première van het nieuwe seizoen heeft de streamingdienst nu een trailer uitgebracht, waarin onder andere Emma Corrin (Pennyworth) te zien in als princes Diana. Gillian Anderson (Sex Education) voegt zich ook voor het vierde seizoen bij de cast als premier Margaret Thatcher.Het nieuwe seizoen zal draaien om de regeringsperiode van premier Margaret Thatcher. In die periode speelde zich ook de relatie tussen Diana en Charles af, waardoor onder andere hun bruiloft ook te zien zal zijn in het nieuwe seizoen. Begin oktober kon er al een glimp opgevangen worden van Emma Corrin als Diana in de iconische trouwjurk.

10258 The Crown S04
Van links naar rechts: Emma Corrin als Diana, Olivia Colman als Elizabeth II en Gillian Anderson als Margaret Thatcher
Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
Nog voordat de boeken zijn verschenen wordt er al gewerkt aan een seriebewerking van de fantasie verhalen over vechtkunst van Wesley Chu.
Gisteren, 14:00
Apple heeft Roar van Liz Flahive en Carly Mensch (GLOW) besteld. Onder andere Nicole Kidman (Big Little Lies) en Cynthia Erivo (Genius) vervullen een hoofdrol.
Gisteren, 13:00
Op zondag 7 maart zijn de 26ste Critics' Choice Awards, gepresenteerd door Taye Diggs, virtueel en op het podium uitgereikt.
Gisteren, 12:00
CBS heeft twee nieuwe, nog naamloze, komedie pilots besteld. Een afkomstig van Cindy Chupack (Sex and the City), de ander van Mark Gross (Man with a Plan).
Gisteren, 11:00
Eind maart zal het zesde en laatste seizoen van Supergirl van start gaan bij The CW, het zal voorlopig de uitzendtijd van Superman & Lois overnemen.
Gisteren, 10:00