The Crown

8.4 / 10
56 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor vierde seizoen The Crown

Netflix heeft de trailer van het vierde seizoen van The Crown uitgebracht, met Gillian Anderson als premier Margaret Thatcher en Emma Corrin als princes Diana.

Het vierde seizoen van The Crown verschijnt volgende maand bij Netflix. Voorgaand aan de première van het nieuwe seizoen heeft de streamingdienst nu een trailer uitgebracht, waarin onder andere Emma Corrin (Pennyworth) te zien in als princes Diana. Gillian Anderson (Sex Education) voegt zich ook voor het vierde seizoen bij de cast als premier Margaret Thatcher.Het nieuwe seizoen zal draaien om de regeringsperiode van premier Margaret Thatcher. In die periode speelde zich ook de relatie tussen Diana en Charles af, waardoor onder andere hun bruiloft ook te zien zal zijn in het nieuwe seizoen. Begin oktober kon er al een glimp opgevangen worden van Emma Corrin als Diana in de iconische trouwjurk.

10258 The Crown S04
Van links naar rechts: Emma Corrin als Diana, Olivia Colman als Elizabeth II en Gillian Anderson als Margaret Thatcher
Vorige aflevering
War
War
04x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1