Brave New World (2020)

7.3 / 10
47 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/9afleveringen/2020 - heden
NetwerkPeacock TV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:47 min2020 - heden
Netwerk:Peacock TV
Brave New World (2019) is een Amerikaanse sciencefictionserie van Peacock TV. De serie ging in première op 15 juli 2020.

Een utopische samenleving bereikt vrede en stabiliteit door het verbod op monogamie, privacy, geld, familie en geschiedenis zelf.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Brave New World (2020).

Nieuws (8)

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
zo 27 september
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
di 1 september
Hoewel hier in Nederland de corona-maatregelen worden versoepeld is er in een Amerika nog een behoorlijk aantal besmettingen elke dag. We weten dan ook nog steeds niet wanneer sommige series in productie zullen gaan.
29 jun 2020

Populaire reacties (1)

-
04 okt 2020
Bijzondere invalshoek voor science fiction, waarin het verbod op monogamie centraal staat. Hierin lijkt de mens en met name de hoofdrolspelers zich moeilijk aan te passen. Al snel verandert het verhaal naar een futuristisch crime drama.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem