The Plot Against America

7.2 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The Plot Against America

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Plot Against America. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Plot Against America
In 1940 wordt Charles A. Lindbergh, een heldhaftige vliegenier en hondsdolle isolationist, tot president verkozen in plaats van Franklin D. Roosevelt. Kort daarna onderhandelt hij met Adolf Hitler wat uitmondt in een goede verstandhouding. Ondertussen begint de nieuwe regering aan een programma van antisemitisme. Voor een jongen die opgroeit in Newark is de verkiezing van Lindbergh de eerste in een reeks tegenslagen die zijn kleine, veilige gedeelte van Amerika dreigt te vernietigen en daarmee zijn moeder, zijn vader en zijn oudere broer.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Bros Home Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Winona Ryder, Anthony Boyle, Zoe Kazan, Morgan Spector, Michael Kostroff en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 28 oktober 2020
Consumentenadviesprijs: € 23,99

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van The Plot Against America:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De miniserie The Plot Against America is gebaseerd op een boek. Welke schrijver schreef het gelijknamige boek?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Part 6
Part 6
01x06
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_W12345
02 nov 2020 00:14 -
Ik heb graag meegedaan voor deze dvd.
Reageer

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1