Advokaten

7.7 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het tweede seizoen van Advokaten (The Lawyer)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Advokaten. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via lumiereseries.com.


Advokaten
Waldman overleefde de schietpartij en vormt nog steeds een gevaar. Frank ontmoet hem in de gevangenis, en de voormalige vijanden sluiten een wapenstilstand. Frank en Sara willen verder gaan met hun leven, maar het verleden laat hen niet los wanneer blijkt dat de dood van Waldmans dochter Therese geen zelfmoord was. Tijdens het onderzoek realiseren ze zich dat de dood van Therese verbonden is met die van hun ouders, en leiden de sporen naar het Deense rechtshof. Maar de waarheid wordt vaak duur betaald. Hoelang kunnen oude vijanden vergevingsgezind blijven? Wie maakt de laatste zet in dit dodelijke spel?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Zweeds
Acteurs: Alexander Karim, Thomas Bo Larsen, Malin Buska, Nicolaj Kopernikus en vele anderen
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: 24,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen van Advokaten:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Advokaten is bedacht door een bestsellerauteur. Hoe heet deze auteur?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1