Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Hoofdrolspelers gecast voor Netflix-serie Stay Close van Harlan Coben

Het is bekend gemaakt welke twee actrices en welke twee acteurs de hoofdrollen gaan vervullen in de nieuwste en vierde Netflix-serie van Harlan Coben.

De New York Times de bestseller Stay Close van Harlan Coben (Safe) wordt door Netflix bewerkt tot serie. Het zal de vierde Netflix-serie worden, die gebaseerd is op een van Coben zijn boeken. Cush Jumbo (The Good Fight), James Nesbitt (The Missing), Richard Armitage (The Stranger (2020)) en Sarah Parish (Bancroft) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe serie voor Netflix.


Cush Jumbo

Het verhaal uit Stay Close draait om drie mensen die leven met een groot geheim en een leven dat ze eigenlijk niet willen. Huisvrouw Megan (Cush Jumbo) heeft een wild verleden en is steeds meer ontevreden met haar huidige leven. De getalenteerde fotograaf Ray (Richard Armitage) kwijnt weg in zijn nietszeggende baan bij een roddelkrant en rechercheur Broome (James Nesbitt) heeft moeite om een oude zaak los te laten. Als een oude bekende van Megan (Sarah Parish) schokkend nieuws komt brengen, zal dat impact hebben op de huidige levens van de drie personages.

Coben schrijft samen met Danny Brocklehurst (Safe) en Richard Fee (Safe) het script van de achtdelige serie. Daarnaast zal het drietal samen met Nicola Shindler (The Five) dienen als uitvoerend producent. Daniel O’Hara (The Stranger (2020)) is verantwoordelijk voor de regie van Stay Close.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Vandaag, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Vandaag, 12:00
1
In december staan er nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 11:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 23 tot en met 29 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 48.
Vandaag, 09:00
Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Gisteren, 11:00