Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Hoofdrolspelers gecast voor Netflix-serie Stay Close van Harlan Coben

Het is bekend gemaakt welke twee actrices en welke twee acteurs de hoofdrollen gaan vervullen in de nieuwste en vierde Netflix-serie van Harlan Coben.

De New York Times de bestseller Stay Close van Harlan Coben (Safe) wordt door Netflix bewerkt tot serie. Het zal de vierde Netflix-serie worden, die gebaseerd is op een van Coben zijn boeken. Cush Jumbo (The Good Fight), James Nesbitt (The Missing), Richard Armitage (The Stranger (2020)) en Sarah Parish (Bancroft) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe serie voor Netflix.


Cush Jumbo

Het verhaal uit Stay Close draait om drie mensen die leven met een groot geheim en een leven dat ze eigenlijk niet willen. Huisvrouw Megan (Cush Jumbo) heeft een wild verleden en is steeds meer ontevreden met haar huidige leven. De getalenteerde fotograaf Ray (Richard Armitage) kwijnt weg in zijn nietszeggende baan bij een roddelkrant en rechercheur Broome (James Nesbitt) heeft moeite om een oude zaak los te laten. Als een oude bekende van Megan (Sarah Parish) schokkend nieuws komt brengen, zal dat impact hebben op de huidige levens van de drie personages.

Coben schrijft samen met Danny Brocklehurst (Safe) en Richard Fee (Safe) het script van de achtdelige serie. Daarnaast zal het drietal samen met Nicola Shindler (The Five) dienen als uitvoerend producent. Daniel O’Hara (The Stranger (2020)) is verantwoordelijk voor de regie van Stay Close.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe Britse mini-serie The Beast Must Die zal worden uitgezonden door AMC. Later dit jaar zal de serie bij zowel AMC als AMC+ in première gaan.
Vandaag, 09:00
Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
2
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
2
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1