Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Flashdance serie in productie bij CBS All Acces

Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.

Flashdance is afkomstig van Paramount Television Studios. Tracy McMillan (Satisfaction) zal het script schrijven en Angela Robinson (Tyler Perry's The Haves and the Have Nots) zal de serie regisseren. CBS All Acces werkt aan de nieuwe serie, die gebaseerd is op de film Flashdance uit 1983. De serie is nog in een vroeg productieproces. CBS All Acces zal volgend jaar veranderen naar Paramount Plus.

Flashdance zal draaien om een ​​jonge zwarte vrouw met balletdromen, maar ze leeft in een stripclub realiteit. Ze worstelt om haar plek in de wereld te vinden terwijl ze door romantiek, geld, kunst, vriendschap en hoe ze van zichzelf kan houden. Er is nog geen trailer van de serie, maar bekijk die van de film hieronder.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1