Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Killing Eve producent bewerkt horrorfilms Ginger Snaps tot serie

Producent Sid Gentle Films (Killing Eve) en John Fawcett (Orphan Black) werken aan een seriebewerking van de horrorfilm reeks Ginger Snaps uit 2000.

Ginger Snaps is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2000. Later kwamen ook de films Ginger Snaps 2: Unleashed en Ginger Snaps Back: The Beginning. Er is dus genoeg om te bewerken tot een serie. Anna Ssemuyaba (Guerrilla) gaat de nieuwe serie schrijven. Mede bedenker van de film John Fawcett (Orphan Black) dient naast onder andere Sally Woodward Gentle (Killing Eve) als uitvoerend producent.

Het verhaal draait om de zussen Ginger en Brigette, die zichzelf zien als de verschoppelingen van hun geboorteplaats. Het tweetal is onafscheidelijk en gefascineerd door het macabere. Ze sluiten een pact om op hun zestiende uit hun ouderlijk huis in de buitenwijken te ontsnappen of anders zelfmoord te plegen. Het plan loopt anders dan gepland, want in de nacht van haar eerste menstruatie wordt Ginger aangevallen en besmet door een weerwolf. In Ginger wordt een monsterlijke puberteit ontketent, die Brigette niet aan kan en niet begrijpt. Brigette moet een manier vinden om de nieuwe verlangens van haar zus in bedwang te houden, anders loopt ze het risico haar voor altijd te verliezen. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ook voor de maand december hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
Vandaag, 11:00
De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1