Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Killing Eve producent bewerkt horrorfilms Ginger Snaps tot serie

Killing Eve producent bewerkt horrorfilms Ginger Snaps tot serie

Producent Sid Gentle Films (Killing Eve) en John Fawcett (Orphan Black) werken aan een seriebewerking van de horrorfilm reeks Ginger Snaps uit 2000.
Ginger Snaps is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2000. Later kwamen ook de films Ginger Snaps 2: Unleashed en Ginger Snaps Back: The Beginning. Er is dus genoeg om te bewerken tot een serie. Anna Ssemuyaba (Guerrilla) gaat de nieuwe serie schrijven. Mede bedenker van de film John Fawcett (Orphan Black) dient naast onder andere Sally Woodward Gentle (Killing Eve) als uitvoerend producent.

Het verhaal draait om de zussen Ginger en Brigette, die zichzelf zien als de verschoppelingen van hun geboorteplaats. Het tweetal is onafscheidelijk en gefascineerd door het macabere. Ze sluiten een pact om op hun zestiende uit hun ouderlijk huis in de buitenwijken te ontsnappen of anders zelfmoord te plegen. Het plan loopt anders dan gepland, want in de nacht van haar eerste menstruatie wordt Ginger aangevallen en besmet door een weerwolf. In Ginger wordt een monsterlijke puberteit ontketent, die Brigette niet aan kan en niet begrijpt. Brigette moet een manier vinden om de nieuwe verlangens van haar zus in bedwang te houden, anders loopt ze het risico haar voor altijd te verliezen. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten