Advokaten

7.6 / 10
45 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
2seizoenen/18afleveringen/2018 - heden
NetwerkViaplay
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2018 - heden
Genres:Thriller
Netwerk:Viaplay
Advokaten is een Zweedse thrillerserie van de zender Viaplay. De serie ging in première op 26 februari 2018.

Na de moord op hun ouders groeiden Frank en zijn adoptiezus Sara gescheiden op in twee aparte pleeggezinnen. Frank is intussen een ambitieuze, onkreukbare advocaat geworden. Sara trad in de voetsporen van haar vader en werd politieagente, ondanks haar heroïneverslaving als gevolg van het verlies van het hoederecht over haar zoontje. Haar grootste verslaving is echter de zoektocht naar de moordenaar van haar ouders. Ze schakelt een weifelende Frank in wanneer ze een mogelijke verdachte te pakken krijgt. Maar nadat die vermoord wordt en Sara gewond geraakt, besluit ook Frank ten volle voor de waarheid te gaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (3)

Advokaten (The Lawyer) - Seizoen 2

7.5

The Lawyer - Seizoen 1 (DVD)

8

Nieuws (5)

Ook in de week van 2 tot en met 8 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 45.
9 nov 2020
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Advokaten. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
30 okt 2020
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
10 aug 2020

Populaire reacties (1)

7
18 okt 2018
Wel aardige thrillerserie. Door teveel drama, onwaarschijnlijkheden en af en toe knullige wendingen geen topper. Het is het allemaal net niet. Krappe 7

Vergelijkbare series

The Bridge
5 stemmen
Modus
5 stemmen
Sthlm Rekviem
4 stemmen
Box 21
4 stemmen
Hidden
3 stemmen
Norskov
3 stemmen